Παρασκευή 19 Απριλίου 2024

Ξενοδοχεία στη φύση: Το Travel By Interest εστιάζει σε αυτή τη δημοφιλή ταξιδιωτική αναζήτηση

Η επαφή με τη φύση αποτελούσε ανέκαθεν ένα έναυσμα για να οργανώσει κανείς ένα ταξίδι. Δεδομένων των περιορισμών αλλά και των νέων συνθηκών που επέφερε η πανδημία του Covid-19, οι αποδράσεις στη φύση έχουν γίνει πλέον μια από τις πιο περιζήτητες ταξιδιωτικές τάσεις.

Οι γραφικές πόλεις, τα εμπλουτισμένα με ιστορία αξιοθέατα και οι πολλές εναλλακτικές προτάσεις διασκέδασης και γαστρονομίας, είναι αδιαμφισβήτητα βασικά προαπαιτούμενα για πολλούς ταξιδιώτες, όταν πρόκειται να επιλέξουν τον επόμενο προορισμό που θα επισκεφθούν.

Την τελευταία, όμως, δεκαετία, και κυρίως τα τελευταία δύο χρόνια που ο κόσμος αντιμετωπίζει πρωτόγνωρες καταστάσεις λόγω της υγιειονομικής κρίσης, αναζητήσεις όπως nature resorts, “mountain hotels”, “agritourism hotelsέχουν κερδίσει σημαντικό έδαφος. Είναι, άλλωστε, γεγονός πως η φύση όχι μόνο μας προσφέρει τη γαλήνη και την ηρεμία που χρειαζόμαστε, αλλά αυξάνει και το αίσθημα ασφάλειας που νιώθουμε, καθώς μας δίνει απλόχερα απομόνωση και ψυχική ευεξία.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Τι ζητάνε οι ταξιδιώτες από τις αποδράσεις τους στη φύση;

Στο άκουσμα του όρου “φύση”, ο κάθε ένας από εμάς δημιουργεί διαφορετικές εικόνες στο μυαλό του. Άλλοι σκέφτονται πεδιάδες, άλλοι ορεινά χωριά, ενώ άλλοι σκέφτονται ποτάμια ή λίμνες.

Το γεγονός αυτό αποτυπώνεται και στις ταξιδιωτικές αναζητήσεις που πραγματοποιούνται στις μηχανές αναζήτησης.

Τα μικρά, παραδοσιακά χωριά είναι μια δημοφιλής επιλογή των ταξιδιωτών και για τον λόγο αυτό λέξεις – κλειδιά όπως village hotels και vacation village resorts μετράνε αντίστοιχα 135.000 και 5.400 αναζητήσεις τον μήνα.

Τα βουνά φαίνεται να προτιμώνται, καθώς 14.800 άτομα τον μήνα ψάχνουν για mountain resortsή κάποιοmountain lodge”. Me 9.900 αναζητήσεις ανά μήνα, σημαντική τάση αποτελούν και ταmountain view hotels”.

Όσον αφορά στις παροχές που ο κόσμος περιμένει να του προσφέρουν τα καταλύματα στη φύση, λέξεις- κλειδιά όπως all inclusive mountain resorts, mount view hotel and spa, luxury mountain resorts εμφανίζονται στις αναζητήσεις παραπάνω από 1.200 φορές το μήνα.

Επομένως, καταλαβαίνουμε πως, ακόμα και στις εξορμήσεις τους στην ύπαιθρο, οι ταξιδιώτες αναζητούν πολυτέλεια και κάποιες πιο αναβαθμισμένες παροχές.

Από την άλλη πλευρά, βέβαια, στις τουριστικές αναζητήσεις διαφαίνεται και η αυξανόμενη τάση για agritourism.

Ο αγροτουρισμός, που αντιστοιχεί σε 12.210 αναζητήσεις / μήνα, είναι μια κατηγορία τουρισμού που ήρθε για να μείνει.

Μια ακόμα κατηγορία που έχει κερδίσει δημοτικότητα τα τελευταία χρόνια είναι και τα eco resorts”, αφού 18.000 άτομα / μήνα αναζητούν καταλύματα οικολογικά προς το περιβάλλον για τη διαμονή τους.

 

Πώς μπορεί το Travel By Interest να σας βοηθήσει να προωθήσετε το κατάλυμά σας;

Κάθε μήνα, η ομάδα του TBI δημιουργεί Συλλογές Καταλυμάτων, οι οποίες βασίζονται στις λέξεις-κλειδιά που αναζητούνται από τους ταξιδιώτες. Επομένως, με βάση τις παραπάνω πληροφορίες, το Μάρτιο στη συνεχώς αναπτυσσόμενη ταξιδιωτική αυτή πλατφόρμα θα δημοσιευθούν οι εξής Συλλογές:

  • Eco hotels & villas for sustainable holidays
  • Hotels and lodges with a breathtaking mountain view
  • Agritourism accommodation in the European countryside
  • All inclusive mountain hotels & resorts for relaxing holidays in the nature

Για ακόμα μεγαλύτερη προβολή, τα καταλύματα μπορούν να συνδέσουν την ιστοσελίδα και τη μηχανή κρατήσεών τους με το ΤΒΙ, να ενεργοποιήσουν καμπάνιες αυξημένης προβολής σε συγκεκριμένες Συλλογές που ταιριάζουν στα χαρακτηριστικά τους ή να ζητήσουν seofriendly άρθρα γραμμένα αποκλειστικά για αυτά.

Για περισσότερες πληροφορίες και ερωτήσεις, μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω τηλεφώνου στο +30 21 0324 5142 ή μέσω email στο hotels@travelbyinterest.com.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media