Κυριακή 16 Μαϊου 2021

Ξενοδοχεία: Προσφέρετε την εμπειρία του Sightrunning στους επισκέπτες σας και αυξήστε τα έσοδα σας!

Eίναι γεγονός ότι το μεγαλύτερο ποσοστό των τουριστών ενδιαφέρονται για κάποια αθλητική δραστηριότητα την οποία επιθυμούν να συνεχίσουν και κατά τη διάρκεια των διακοπών τους ή του επαγγελματικού τους ταξιδιού. Αυτό δεν είναι πάντα εύκολο από πλευράς χρόνου καθώς στα επαγγελματικά ταξίδια οι υποχρεώσεις είναι αυξημένες, ενώ στα ταξίδια αναψυχής πρώτη προτεραιότητα είναι η περιήγηση και ο χρόνος περιορισμένος.

Εδώ η μοναδική στο είδος της στη χώρα εφαρμογή SightRunnin’ Greece έρχεται να δώσει τη λύση, δίνοντας τη δυνατότητα στους ξενοδόχους να προτείνουν στους επισκέπτες τους μια διαφορετική δραστηριότητα: τρέξιμο σε συνδυασμό με ξενάγηση.

Η εφαρμογή συνδυάζει το τρέξιμο ή το περπάτημα με την περιήγηση στα σημαντικότερα αξιοθέατα της πόλης, αφήνοντας το χρήστη να επιλέξει ο ίδιος τη διαδρομή που τον ενδιαφέρει από το main menu, όταν και όποτε ο ίδιος έχει το χρόνο. Μέσω GPS, το app καθοδηγεί το χρήστη και φτάνοντας στα διάφορα σημεία ενδιαφέροντος ακούει αυτόματα την ιστορία τους και όλες τις πληροφορίες γύρω από το αξιοθέατο. Με τον ίδιο τρόπο, τρέχει προς όλα τα αξιοθέατα και μαθαίνει την ιστορία τους, αλλά και την πολιτιστική κληρονομιά της πόλης.

 

 

 

Οι επισκέπτες των ξενοδοχείων κατεβάζουν δωρεάν την εφαρμογή μέσω του wi-fi του ξενοδοχείου και κατόπιν αγοράζουν όποια διαδρομή τους ενδιαφέρει. Να σημειωθεί ότι παρόλο που πρόκειται για μια πολύ εύκολη εφαρμογή, η εταιρεία παρέχει την απαραίτητη εκπαίδευση στο προσωπικό του ξενοδοχείου, η οποία διαρκεί 15 λεπτά.

Η SightRunnin’ Greece παρέχει κάθε μήνα στο συνεργαζόμενο ξενοδοχείο μια λίστα με όλους τους χρήστες που κατέβασαν και αγόρασαν διαδρομή από το δίκτυο του ξενοδοχείου. Με αυτόν τον τρόπο, το ξενοδοχείο απολαμβάνει το 20% από τις συνολικές αγορές που έκαναν στην εφαρμογή οι επισκέπτες του μέσω του Wi-Fi δικτύου του!

Έτσι, το ξενοδοχείο μπορεί να παρέχει στους επισκέπτες του μια μοναδική εμπειρία περιήγησης και αθλητισμού και ταυτόχρονα να αυξήσει τα έσοδά του.

 

———————————————————————————————————————————————————————–

Στοιχεία επικοινωνίας  / πληροφορίες συνεργασίας

 

Founder & CEO Γ. Φιλιππίδης

info@sightrunningreece.com

http://sightrunningreece.com

Κατεβάστε την εφαρμογή από εδώ (για ios και android): http://onelink.to/6fsg67