Σάββατο 17 Απριλίου 2021

Xenodocheio Milos: Οι πρώτες φωτογραφίες του νέου 5άστερου boutique ξενοδοχείου δίπλα στην παλιά Βουλή

Το νέο 5άστερο boutique Xenodocheio Milos θα ανοίξει φέτος σε ένα όμορφο νεοκλασικό κτήριο πίσω από την Παλιά Βουλή, στη συμβολή των οδών Κολοκοτρώνη 3 – 5 και Βουλής και λίγα μόλις μέτρα από την οδό Σταδίου, στο κέντρο της Αθήνας.

Το κτήριο διαμορφώνεται από δύο «δίδυμα» διατηρητέα κτήρια που ενοποιούνται από μια μεταγενέστερη γυάλινη προσθήκη στους τελευταίους ορόφους.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Το συνολικό εμβαδόν των δύο κτηρίων είναι 4.400 τ.μ. και αποτελείται από ισόγειο, πέντε ορόφους και δύο υπόγεια, ενώ διαθέτει 43 δωμάτια με μαρμάρινα μπάνια και ξύλινα πατώματα, το φημισμένο Estiatorio Milos του chef Κώστα Σπηλιάδη που «μετακομίζει» από το Athens Hilton, γυμναστήριο, spa κ.ά.

Η Intrakat έχει μισθώσει τα κτήρια από το Μετοχικό Ταμείο Στρατού από το 2017 για 20 χρόνια.

Πηγή: www.intrakat.gr

Πηγή: www.intrakat.gr

Πηγή: www.intrakat.gr

Τα αρχικά σχέδια προέβλεπαν ότι το ξενοδοχείο θα λειτουργούσε ως το 5άστερο Athens Townhouse Hotel, αργότερα όμως αποφασίστηκε, λόγω της συνεργασίας με την αλυσίδα εστιατορίων Milos, ότι θα ονομαστεί «Xenodocheio Milos».

Το νέο 5άστερο boutique ξενοδοχείο θα διαχειρίζεται η εταιρεία Epoque Collection, η οποία έχει το management και του 5άστερου ξενοδοχειακού συγκροτήματος OMMA Santorini, που άνοιξε το 2019 και διαθέτει 30 δωμάτια, σουίτες και βίλες, εστιατόριο, πισίνα, spa κ.ά.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media