Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2025

Xenia 2023: Σπουδαία deals, networking, hospitality megatrends

Η Xenia 2023 έριξε χτες (27/11) το απόγευμα την αυλαία της καταφέρνοντας και πάλι να εντυπωσιάσει τόσο με τον πλούτο των εκθεμάτων όσο και με το πλήθος των εμπορικών συμφωνιών που κλείστηκαν κατά τη διάρκεια της.

Χιλιάδες στελέχη του hospitality ανακάλυψαν στα περίπτερα των 520+ εκθετών της Xenia, προϊόντα, λύσεις, υπηρεσίες, τεχνολογίες, digital εφαρμογές που απαντούν σε όλες τις σύγχρονες ανάγκες των επιχειρήσεων του κλάδου της βιομηχανίας του τουρισμού.

Καινοτόμα υλικά και πρακτικές για sustainable και ecofriendly ξενοδοχειακές μονάδες, έξυπνες τεχνολογίες που διαμορφώνουν ένα smart hotel, ολοκληρωμένες λύσεις & προϊόντα για ένα ξενοδοχείο με πολυλειτουργικούς χώρους και high-end facilities.

Για τρεις ημέρες η Xenia αποτέλεσε το επίκεντρο του ξενοδοχειακού κλάδου & meeting point του πιο δυναμικού community του ελληνικού τουρισμού, όπου κλείστηκαν σπουδαία deals και αναδείχθηκαν οι νέες τάσεις και εφαρμογές που θα αποτελέσουν εργαλείο για βιώσιμη ανάπτυξη στον ιδιαίτερα απαιτητικό τουριστικό τομέα.

 

 

Special events

Εκατοντάδες επαγγελματίες από κάθε γωνιά της Ελλάδας γέμισαν τους χώρους των παράλληλων εκδηλώσεων της Xenia, όπου παρακολούθησαν τα ξεχωριστά special events.

 

Γενική Συνέλευση Ξ.Ε.Ε.

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Σάββατο, 25 Νοεμβρίου, η 11η Γενική Συνέλευση του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΞΕΕ), παρουσία κορυφαίων θεσμικών εκπροσώπων και με τη συμμετοχή εκατοντάδων ξενοδόχων από όλη τη χώρα.

 

Digi Hotel

Με θεματικές ενότητες αναφορικά με τις υπηρεσίες τεχνολογίας για το ξενοδοχείο και τον επισκέπτη, τη διανομή πωλήσεων, τα trends στις διαδικτυακές πωλήσεις, το revenue management, τη δημιουργία εξατομικευμένων εμπειριών.

 

Τhe Red Spot Stage

Στο πλαίσιο των workshops του stage παρουσιάστηκαν τα σημαντικότερα trends για την ανακαίνιση, εξοικονόμηση ενέργειας, landscaping και φωτισμό ξενοδοχειακών μονάδων.

 

ONEliving Project

Καθώς ο κόσμος του hospitality διαρκώς μεταβάλλεται, ένα πρωτοπόρο concept σχεδιασμένο από την ομάδα της Costas Gagos Architecture & Design παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο Hall 2, σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο 420 τ.μ. Το ONEliving σχεδιάστηκε ως τάση του μέλλοντος.

 

Ημέρες Καριέρας Τουρισμού της Workathlon

Χιλιάδες ξενοδοχοϋπάλληλοι είχαν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με κορυφαίες επιχειρήσεις του κλάδου μέσω 10-λεπτων συνεντεύξεων και να συζητήσουν τις προοπτικές εξέλιξης της καριέρας τους.

H Xenia ανανεώνει το ραντεβού της για το 2024.

Post Tags
Share Post