Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2023

Xenia 2023: 23 έως 25 Νοεμβρίου στο Metropolitan Expo

Η διεθνής έκθεση Xenia, το καθιερωμένο ετήσιο ραντεβού της τουριστικής βιομηχανίας θα πραγματοποιηθεί 23 έως 25 Νοεμβρίου στο Athens Metropolitan Expo.

Iδιοκτήτες και στελέχη ξενοδοχειακών επιχειρήσεων, επενδυτικά σχήματα, αρχιτεκτονική κοινότητα, κατασκευαστικός κλάδος και digital experts, θα συναντήσουν 500 κορυφαίους εκθέτες της αγοράς και θα διαμορφώσουν όλοι μαζί το πιο δυναμικό community του ελληνικού τουρισμού, στο οποίο θα κλειστούν σπουδαία deals, αλλά και θα αναδειχθούν οι νέες τάσεις και οι καινοτόμες ιδέες και εφαρμογές που θα αποτελέσουν εργαλείο για υγιή ανάπτυξη στον ιδιαίτερα απαιτητικό τουριστικό τομέα.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Special Sectors

Build Sector

Πλήθος τουριστικών επιχειρήσεων, από μεγάλα ξενοδοχειακά συγκροτήματα – μέχρι μεσαία και μικρότερα καταλύματα – που επενδύουν σε υψηλής ποιότητας εγκαταστάσεις και παροχές, θα ανακαλύψουν από τους εκθέτες του κατασκευαστικού τομέα στο Hall 2, προτάσεις αναβάθμισης των εγκαταστάσεών τους και μετατροπής σε eco-friendly και energy saving μονάδες που ακολουθούν τις σύγχρονες παγκόσμιες τάσεις στην αρχιτεκτονική της φιλοξενίας.

 

Digi Hotel Sector

Οι leaders στο χώρο της πληροφορικής, του marketing και της μηχανογράφησης, θα παρουσιάσουν στo Hall 1 πρωτοποριακά συστήματα, καινοτόμο τεχνολογικό εξοπλισμό και digital εφαρμογές στον τομέα Digi Hotel. Παράλληλα, στο stage του τομέα θα παρουσιαστούν από experts της αγοράς όλα τα σύγχρονα digital εργαλεία και marketing trends για τον κλάδο της τουριστικής βιομηχανίας.

 

Special Projects

ONEliving Concept

Δεδομένου του διαρκώς μεταβαλλόμενου και αναβαθμισμένου επιπέδου στο προσφερόμενο hospitality experience, η διακεκριμένη αρχιτεκτονική ομάδα της Costas Gagos Architecture & Design παρουσιάζει για πρώτη φορά live ένα πρωτοποριακό concept σε 380 τ.μ, μέσα στον κατασκευαστικό τομέα της Xenia στο Hall 2.

 

Τhe Red Spot Stage

Ποιες είναι οι tech εξελίξεις στη φιλοξενία; Τι είναι τo experience – driven design; Ποιες είναι οι τάσεις στην κατασκευή και τη διακόσμηση; Αρχιτέκτονες, πολιτικοί μηχανικοί, lighting designers, θα δώσουν απαντήσεις για όλα στο πλαίσιο των workshops του «The Red Spot stage», στο Hall 2 και θα παρουσιάσουν case studies resorts, boutique και city hotels.

Η Xenia επίσης θα φιλοξενήσει και την 11η Γενική Συνέλευση του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΞΕΕ).

Διαβάστε περισσότερα στο: www.xenia.gr