Παρασκευή 2 Ιουνίου 2023

Ξεκινάει σύντομα η λειτουργία του Γραφείου Τουριστικής Πληροφόρησης στο λιμάνι της Πάτρας

Επίσκεψη εργασίας στον Οργανισμό Λιμένος Πατρών (ΟΛΠΑ), πραγματοποίησε την Τετάρτη 20 Μαΐου 2020 ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Τουρισμού της Περιφέρειας Θεσσαλίας, Νικόλαος Κοροβέσης, όπου είχε συνάντηση με το Διευθύνοντα Σύμβουλο του Οργανισμού Παναγιώτη Τσώνη.

Κατά τη συνάντηση ανταλλάχθηκαν απόψεις γύρω από τις επιπτώσεις που προκάλεσε ο COVID-19 στην οικονομία της περιοχής, τον τουρισμό, αλλά και τη λειτουργία του λιμανιού της Πάτρας.

Επίσης, ο κ. Κοροβέσης, ενημέρωσε το Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΛΠΑ για την πρόθεση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας να ξαναλειτουργήσει το Γραφείο Τουριστικής Πληροφόρησης της Περιφέρειας που βρίσκεται στο νέο επιβατικό σταθμό του λιμανιού.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο κ. Κοροβέσης: «θέλουμε να μεταδώσουμε ένα αίσθημα ασφάλειας στους επισκέπτες της περιοχής μας λαμβάνοντας μέτρα προς κάθε κατεύθυνση. Προς αυτό το σκοπό η Περιφερειακή Αρχή έχει αποφασίσει την επαναλειτουργία, με την έναρξη της τουριστικής περιόδου, των Γραφείων Τουριστικής Πληροφόρησης στο λιμάνι της Πάτρας και στο αεροδρόμιο του Αράξου, ενώ βρισκόμαστε σε φάση ολοκλήρωσης των επαφών μας με τη νέα διοίκηση του αεροδρομίου Ακτίου – Βόνιτσας για εγκατάσταση Γραφείου Πληροφόρησης και εκεί».

Ο κ. Τσώνης εξέφρασε την ιδιαίτερη ικανοποίηση του για αυτή την ενέργεια της Περιφερειακής Αρχής, ενώ δήλωσε ότι ο Οργανισμός θα βοηθήσει όπως μπορεί για την επιτυχή λειτουργία του Γραφείου.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media