Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2023

Ξεκίνησε ριζική ανακαίνιση στο ξενοδοχείο Αρκάδι της πόλης των Χανίων

Ξεκίνησε η πλήρης ανακαίνιση στο τριών αστέρων Arkadi, ένα από τα πιο κεντρικά ξενοδοχεία της πόλης των Χανίων, στο οποίο θα ανανεωθούν ριζικά τόσο τα 64 δωμάτια του, όσο και οι κοινόχρηστοι χώροι του.

Το έργο της ανακαίνισης ξεκίνησε ήδη με γοργούς ρυθμούς και εκτιμάται ότι θα ολοκληρωθεί πλήρως το Μάιο του 2021, όπου και το ξενοδοχείο θα ανοίξει τις πόρτες του ξανά στους πελάτες.

Ο στόχος της ανακαίνισης είναι η πλήρης ανανέωση των δωματίων και στους πέντε ορόφους, τόσο από άποψη αισθητικής και διακόσμησης, όσο και λειτουργικά, με την προσθήκη σύγχρονων ανέσεων και έμφαση στην τεχνολογία.

Τα minimal διακοσμημένα δωμάτια θα προσφέρουν όλες τις βασικές ανέσεις, όπως ένα λειτουργικό μπάνιο, άνετα κρεβάτια, καλή και γρήγορη σύνδεση με το Internet, mini bar, room service, smart TV με δορυφορικά κανάλια και usb media player.

Τα δωμάτια μπορούν να φιλοξενήσουν έως και τρεις επισκέπτες με δυνατότητα για θέα στην Παλιά Πόλη των Χανίων, ενώ πλέον θα υπάρχει η δυνατότητα connecting rooms.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Οι κοινόχρηστοι χώροι θα αλλαχτούν πλήρως και θα προστεθεί μία σύγχρονη και λειτουργική υποδοχή για την εξυπηρέτηση των πελατών και ένα άνετο lobby για την εξυπηρέτηση μεγάλων γκρουπ.

Ο χώρος του εστιατορίου θα ανακατασκευαστεί πλήρως και θα παρέχει τη δυνατότητα τόσο πρωινού όσο και λοιπών γευμάτων κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Ιδιαίτερη σημασία θα δοθεί στην παρουσίαση του πρωινού και την ποιότητα των γευμάτων, ενώ η προώθηση των τοπικών προϊόντων και της θρεπτικής αξίας αυτών θα βρίσκεται στο επίκεντρο. Παράλληλα, θα δοθεί προσοχή στους πελάτες με διατροφικές ιδιαιτερότητες.

Ο ημιόροφος, θα διαμορφωθεί σε ένα ξεχωριστό χώρο χαλάρωσης όπου οι πελάτες θα μπορούν να απολαύσουν καφέ, σνακ ή ποτό.

Οι φιλοξενούμενοι του ξενοδοχείου Αrkadi θα εντυπωσιαστούν με την καλαισθησία, την άνεση και την οικειότητα που θα αποπνέει ο νέος χώρος.

Ο Διευθύνων σύμβουλος της «Αφοι Μπιτσάκη Τουριστικές Επιχειρήσεις ΑΕ», Γιάννης Μπιτσάκης δήλωσε:

«Είμαστε πολύ αισιόδοξοι για το έργο και η εκτίμησή μας είναι ότι θα ολοκληρωθεί επιτυχώς εντός του χρονοδιαγράμματος. Το ξενοδοχείο Arkadi έχει εξαιρετική τοποθεσία και πιστεύουμε ότι η ανακαίνιση αυτή θα ενθουσιάσει τους πελάτες μας και θα αναβαθμίσει σημαντικά τις υπηρεσίες μας».

Οι κρατήσεις είναι ήδη ευπρόσδεκτες μέσω οnline γραφείων, ενώ προσφέρονται αποκλειστικές υπηρεσίες κατά την κράτηση από την ιστοσελίδα:

https://www.arkadi-hotel.gr/

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media

Share Post