Νέοι, ανερχόμενοι και προσφάτως βραβευμένοι με ένα αστέρι Michelin chef, το ταλέντο των οποίων έχει “ανατείλει” στο διεθνές γαστρονομικό τοπίο, θα βρεθούν στο προσκήνιο στο φετινό Sani Gourmet, την παγκοσμίου φήμης ετήσια γαστρονομική διοργάνωση, που θα πραγματοποιηθεί από σήμερα έως και 27 Ιουνίου, στα βραβευμένα εστιατόρια του Sani Resort (Water, Ντομάτα, Katsu, Byblos Caviar και Asian), στη Χαλκιδική.
Συνεχίζοντας την επιτυχία της προηγούμενης χρονιάς, που πραγματοποιήθηκε το πρώτο «Rising Stars – Α Taste of Future», τα εστιατόρια του Sani Resort θα φιλοξενήσουν για ακόμα μία φορά ταλαντούχους chef από την Ελλάδα και το εξωτερικό στο 12ο Sani Gourmet, που και φέτος είναι αφιερωμένο στην προώθηση νέων chef, οι οποίοι έχουν ήδη κερδίσει υψηλού κύρους βραβεία και επαίνους, συμπεριλαμβανομένου του πρώτου τους αστεριού Michelin, αλλά και ανερχόμενων συναδέλφων τους που αναμένεται να “λάμψουν” σύντομα στο χώρο.
Πάντα στην πρώτη γραμμή της γαστρονομικής καινοτομίας, το Sani Resort στηρίζει τους νέους και ανερχόμενους chef, παρέχοντάς τους ένα υψηλού επιπέδου περιβάλλον μέσα στο οποίο μπορούν να αναδείξουν τα ταλέντα και τις δεξιότητές τους. Δημιουργεί, δε, αξέχαστες γαστρονομικές εμπειρίες στα εστιατόριά του, μέσα από ένα ολοκληρωμένο concept με διεθνείς και τοπικές επιρροές.
Δείτε ΕΔΩ περισσότερες πληροφορίες για το 12ο Sani Gourmet