Σάββατο 24 Αυγούστου 2019

ΞΕΕ: 8η Γενική Συνέλευση στις 8 Φεβρουαρίου στο Metropolitan Expo

Την Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 16:00, κατά τη διάρκεια της έκθεσης HORECA, θα πραγματοποιηθεί η 8η Γενική Συνέλευση των μελών του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου της Ελλάδας (ΞΕΕ), στην οποία θα συζητηθούν όλα τα μεγάλα ζητήματα του κλάδου.

Ο πρόεδρος του ΞΕΕ, Αλέξανδρος Βασιλικός, στο μήνυμα του για τη Γενική Συνέλευση του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου τονίζει:

 

«Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Tο 2018 οι αφίξεις για τον ελληνικό τουρισμό κινήθηκαν σε εξαιρετικά υψηλά επίπεδα. Ωστόσο τα ελληνικά ξενοδοχεία δεν κατάφεραν να κεφαλαιοποιήσουν αυτή τη δυναμική καθώς είναι υποχρεωμένα να λειτουργούν μέσα σε ένα περιβάλλον υπερφορολόγησης και αθέμιτου ανταγωνισμού από τον ανεξέλεγκτο ακόμη αριθμό των κατοικιών που προσφέρονται προς τουριστική μίσθωση.

Οι προκλήσεις και οι αβεβαιότητες της νέας χρονιάς απαιτούν εγρήγορση και ετοιμότητα. Γι’ αυτό και όλα τα μεγάλα και κρίσιμα ζητήματα για τα ελληνικά ξενοδοχεία θα βρεθούν στο επίκεντρο της 8ης Γενικής Συνέλευσης των μελών του Ξ.Ε.Ε., η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 16.00 στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan ΕXPO, στο χώρο του Διεθνούς Αεροδρομίου Ελευθέριος Βενιζέλος, όπου θα διεξαχθεί και η μεγάλη κλαδική έκθεση HORECA.

Η μαζική συμμετοχή έχει αξία. Η παρουσία όλων μας σε αυτή την κορυφαία διαδικασία για τον κλάδο είναι η ικανή και αναγκαία συνθήκη προκειμένου τα ζητήματα του ελληνικού ξενοδοχείου να μπουν ψηλά στην ατζέντα του δημόσιου διαλόγου στη χώρα μας και να ενδυναμώσουμε ακόμη περισσότερο τη φωνή μας στα κέντρα εξουσίας.

Με τη βεβαιότητα της γόνιμης και παραγωγικής συνάντησής μας στις 8 Φεβρουαρίου 2019, σας στέλνω τις πιο θερμές ευχές μου για μια καλή χρονιά».

 

Το ΞΕΕ ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους να παρακολουθήσουν τη Γενική Συνέλευση, ότι προκειμένου να αποφύγουν καθυστερήσεις στην διαδικασία εγγραφής τους στην είσοδο της Συνέλευσης, να συμπληρώσουν ηλεκτρονική φόρμα (δείτε ΕΔΩ). Με την ολοκλήρωσή της, θα λάβουν την ηλεκτρονική κάρτα εισόδου, με την οποία θα έχουν ταχύτατη πρόσβαση στη Γενική Συνέλευση, καθ’ όλη τη διάρκεια διεξαγωγής της.

 

Δείτε ΕΔΩ περισσότερες πληροφορίες για την 8η Γενική Συνέλευση των μελών του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου της Ελλάδας.