Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2023

Το πλήρως ανακαινισμένο Wyndham Grand Crete Mirabello Bay έτοιμο να υποδεχτεί το κοινό

Την περίοδο αυτή ολοκληρώνεται η τρίτη και τελευταία φάση ριζικών ανακαινίσεων του 5άστερου Wyndham Grand Crete Mirabello Bay, με τις μοναδικές ιδιωτικές παραλίες και την άπλετη θέα στον ειδυλλιακό κόλπο του Μιραμπέλλο, στον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου.

Στο resort, της Zeus International, έγινε επανασχεδιασμός το 2019 και ανακαίνιση το 2022 για τον εκσυγχρονισμό των δωματίων και την αναβάθμιση της εμπειρίας των επισκεπτών.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Μετά και την τρίτη φάση της ανακαίνισης, που ολοκληρώνεται και περιλαμβάνει 108 δωμάτια, το Wyndham Grand Crete Mirabello Bay θα μπορεί να προσφέρει έξι νέες κατηγορίες δωματίων, όλα με ιδιωτικές πισίνες, τζακούζι και άλλες ανέσεις, παρέχοντας στους πελάτες άνεση και ιδιωτικότητα στο μάξιμουμ.

Η κύρια πισίνα του ξενοδοχείου επεκτάθηκε, δημιουργώντας ένα concept in the water fine dining, αλλά και η επαναδιαμόρφωση του ελαιώνα που περιβάλλει το συγκρότημα, όπου θα δημιουργηθεί ένας νέος κήπος με αρωματικά φυτά, αυτοφυή βότανα, αλλά και βρώσιμα λαχανικά και φρούτα με στόχο να τροφοδοτεί τα εστιατόρια του.

Μετά τον εντατικό επανασχεδιασμό, τις ανακαινίσεις, τις προσθήκες και τις βελτιώσεις, το resort πρόκειται να εδραιωθεί ως ένα από τα κορυφαία -αν όχι το κορυφαίο- στην Κρήτη, μια πρόταση ασύγκριτης πολυτέλειας που θα προσφέρει μια αναβαθμισμένη εμπειρία διαμονής στους εκλεκτούς επισκέπτες που το επιλέγουν.

Πρόκειται για ένα σύνολο 318 ευρύχωρων δωματίων που εκτείνονται στο κεντρικό κτήριο και στο «Χωριό» (με bungalows και σουίτες) και τα οποία διακρίνονται για το μοντέρνο design, τις εκπληκτικές ανέσεις, τα γήινα υλικά και την καλά μελετημένη ενσωμάτωση των κτηρίων στο φυσικό τοπίο.

Το resort διαθέτει 115 ιδιωτικές πισίνες, ιδιωτική μαρίνα (τη μεγαλύτερη εντός ξενοδοχειακής μονάδας, ιδιόκτητη μαρίνα της Κρήτης), δύο ιδιωτικές παραλίες βραβευμένες με γαλάζια σημαία, ειδικά διαμορφωμένο beach club με πολυτελείς παροχές και εγκαταστάσεις, τέσσερα εστιατόρια μεσογειακής και κρητικής κουζίνας όπου δίνεται έμφαση στα τοπικά και τα βιολογικά προϊόντα, πέντε bars, θερινό κινηματογράφο, πολυτελές spa με εσωτερικές και εξωτερικές εγκαταστάσεις, υπηρεσίες για παιδιά και ένα ειδικά διαμορφωμένο κελάρι εντός της φυσικής σπηλιάς στο κόλπο του Μιραμπέλλου, τη «Σπηλιά», για γευσιγνωσία premium ετικετών κρασιού τα οποία συνδυάζονται αρμoνικά με την εκτεταμένη και one-of-a-kind λίστα πούρων που διαθέτει.