Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2023

SWOT Hospitality: 10 χρόνια ανάπτυξης στο χώρο της φιλοξενίας Ι Νέο ξενοδοχείο Marriott στη Σερβία

Τα 10 χρόνια δυναμικής της παρουσίας στο χώρο του τουρισμού γιόρτασε η SWOT Hospitality, στο Moxy Athens City Hotel, την Πέμπτη 22 Ιουνίου.

Η SWOT Hospitality, που ιδρύθηκε το 2013, πρωταγωνιστεί στον κλάδο του ελληνικού τουρισμού, αποτελώντας μια από τις κορυφαίες εταιρείες διαχείρισης και ανάπτυξης ξενοδοχειακών μονάδων και επενδύσεων.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Σήμερα, το χαρτοφυλάκιο της SWOT αριθμεί περισσότερα από 10 ξενοδοχεία σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Σαντορίνη, Μύκονο, Ρόδο, Χανιά, Πάτρα και Πόρτο Χέλι.

Οι συνεργασίες της SWOT περιλαμβάνουν τα μεγαλύτερα brands φιλοξενίας διεθνώς, συμπεριλαμβανομένων των Hilton, Marriott International Inc., Hyatt Hotels Corporation, Nikki Beach Hotels & Resorts, ενώ φέρει επίσης πιστοποιήσεις από την Accor S.A., την Intercontinental Hotels & Resorts και την Leading Hotels of the World.

Πλήθος δημοσιογράφων και προσωπικοτήτων από τον επιχειρηματικό και lifestyle χώρο, έδωσαν το «παρών» στην επέτειο, τιμώντας την πολυετή πορεία της εταιρείας και τη συμβολή της στην αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος στην Ελλάδα, στοιχεία τα οποία ανέδειξε η μετοχική ομάδα κατά τη διάρκεια των σύντομων χαιρετισμών της.

Πιο συγκεκριμένα:

Σε δηλώσεις του ο Γιώργος Κωνσταντινίδης, ιδρυτής της SWOT, αναφέρθηκε στη βασική ιδέα δημιουργίας της εταιρείας το 2013, όπου σε μια ιδιαίτερη περίοδο για τη χώρα, θέλησε να καλύψει ένα σημαντικό κενό στο χώρο της διαχείρισης και ανάπτυξης ξενοδοχείων, κάτι το οποίο επιβεβαιώνει η ανάπτυξη της SWOT έως σήμερα.

«Με σεβασμό στον κλάδο και τους ανθρώπους μας, προχωράμε με ακόμα μεγαλύτερη ορμή και διάθεση το υπέροχο ταξίδι της δημιουργίας με σπουδαία έργα σε Ελλάδα και εξωτερικό», ανέφερε κλείνοντας τη σύντομη ομιλία του.

O Πρόεδρος της SWOT Hospitality, Στέλιος Κουτσιβίτης ανέφερε:

«Έχοντας πίστη στις θετικές προοπτικές του ελληνικού τουρισμού, τη συμβολή του στην ανάπτυξη της χώρας και την τόνωση της ελληνικής οικονομίας, συνεχίζουμε τις συνεργασίες μας με εγχώριους και διεθνείς θεσμικούς επενδυτές για την πραγματοποίηση και άλλων επενδύσεων. Η SWOT διαχειρίστηκε πέντε ανοίγματα ξενοδοχείων με διεθνή brands τους τελευταίους 18 μήνες, ένα ρεκόρ για τον ελληνικό τουρισμό», προαναγγέλλοντας παράλληλα και το πρώτο «άνοιγμα» της SWOT εκτός Ελλάδας, στη Σερβία, σε συνεργασία με την AFI Europe, κορυφαίο επενδυτή στη νοτιοανατολική Ευρώπη και τη Marriott International.

Τέλος, ο Πάνος Κωνσταντινίδης, Διευθύνων Σύμβουλος  της εταιρείας αναφέρθηκε στα πρόσφατα ανοίγματα των ξενοδοχείων YI στη Μύκονο και Lindian Village Βeach Resort, Curio Collection by Hilton στη Ρόδο, καθώς και στο ξεχωριστό DNA της SWOT το οποίο αποτυπώνεται σε όλα τα project της εταιρείας, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στο lifestyle, την τέχνη, τη διασκέδαση και τη συνολική εμπειρία του σύγχρονου ταξιδιώτη.

 

Φωτογραφία: Oι ιδιοκτήτες της SWOT Πάνος Κωνσταντινίδης, Γιώργος Κωνσταντινίδης και Στέλιος Κουτσιβίτης.