Ο Αλέξης Διαμαντής, Food & Beverage Manager στο Academias Hotel, Autograph Collection by Marriott, που βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας, μας δείχνει στο σεμινάριο του όλη τη διαδικασία που ακολουθείται από τη σύλληψη της ιδέας πίσω από ένα πιάτο ως την τελική εκτέλεση του.
Περιεχόμενο Σεμιναρίου
ΙΔΕΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΙΑΤΟ
Μάθημα 1: Θέμα & Ύφος πιάτου
ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ
Μάθημα 2: Σύνθεση πιάτου
ΣΤΗΣΙΜΟ ΠΙΑΤΟΥ
Μάθημα 3: Από τη Θεωρία στην πράξη
Δείτε ΕΔΩ το webinar.