Ο Μάκης Γιορντάμης, General Manager των εστιατορίων της Uptown Square Ltd, που βρίσκονται στη Λεμεσό της Κύπρου, μιλά στο σεμινάριο του για το τμήμα διαχείρισης τροφίμων & ποτών ενός εποχιακού ξενοδοχείου, ενώ υπογραμμίζει τις διαφορές μεταξύ εποχιακών & 12μηνης λειτουργίας ξενοδοχείων ως προς το κομμάτι του επισιτισμού.
Περιεχόμενο σεμιναρίου
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΑ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ
Μάθημα 1: F&B Management Essentials
ΠΡΙΝ ΤΗ ΣΕΖΟΝ
Μάθημα 2: Προετοιμασία & Εξοπλισμός
ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ
Μάθημα 3: Συνεργασία με άλλα τμήματα & επόμενη σεζόν
Δείτε ΕΔΩ το webinar.