Τετάρτη 12 Μαρτίου 2025

Workathlon webinars: F&B Management εποχιακών καταλυμάτων από το Μάκη Γιορντάμη, General Restaurant Manager

Ο Μάκης Γιορντάμης, General Manager των εστιατορίων της Uptown Square Ltd, που βρίσκονται στη Λεμεσό της Κύπρου, μιλά στο σεμινάριο του για το τμήμα διαχείρισης τροφίμων & ποτών ενός εποχιακού ξενοδοχείου, ενώ υπογραμμίζει τις διαφορές μεταξύ εποχιακών & 12μηνης λειτουργίας ξενοδοχείων ως προς το κομμάτι του επισιτισμού.

 

Περιεχόμενο σεμιναρίου

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΑ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ
Μάθημα 1: F&B Management Essentials

ΠΡΙΝ ΤΗ ΣΕΖΟΝ
Μάθημα 2: Προετοιμασία & Εξοπλισμός

ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ
Μάθημα 3: Συνεργασία με άλλα τμήματα & επόμενη σεζόν

 

 

Δείτε ΕΔΩ το webinar.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media