Τετάρτη 22 Μαϊου 2024

Workathlon: Η πρώτη διαδικτυακή ημέρα καριέρας αποκλειστικά για εστιατόρια & bars είναι γεγονός

Η Workathlon, η πολυβραβευμένη πλατφόρμα στελέχωσης στον τομέα της Φιλοξενίας και της Εστίασης, φέρνει στις 14 Απριλίου την πρώτη διαδικτυακή ημέρα καριέρας μόνο για Εστιατόρια και Μπαρ!

Η αναζήτηση του ιδανικού υποψηφίου και εργοδότη είναι ζωτικής σημασίας τόσο για τις λειτουργίες μιας επιχείρησης, όσο και για την εξέλιξη της σταδιοδρομίας ενός εργαζομένου.

Η Workathlon προσφέρει και στις δύο πλευρές την ευκαιρία να βρουν το επαγγελματικό «ταίρι» που ψάχνουν, επιλέγοντας μοναδικούς εργοδότες για αυτήν την ημέρα καριέρας.

Με άλλα λόγια, η ημέρα καριέρας θα είναι extra exclusive με επιλεγμένο αριθμό top εστιατορίων και μπαρ να διεκδικούν το ενδιαφέρον των πιο αξιόλογων υποψηφίων.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Μάγειρες, Σερβιτόροι, Bartender και Hostesses από κάθε γωνιά της Ελλάδας, της Κύπρου και όχι μόνο, θα βρίσκονται online περιμένοντας να γνωρίσουν τον επόμενο συνεργάτη τους.

Χάρη στο λογισμικό της Workathlon, επιλεγμένα κορυφαία εστιατόρια και μπαρ της χώρας θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν ταλαντούχους επαγγελματίες χωρίς σύνορα και περιορισμούς, και να εξασφαλίσουν όλο το απαραίτητο προσωπικό τους σε ένα μόνο 24ωρο!

Οι εργοδότες θα μπορέσουν να “συναντήσουν” τους επόμενους συνεργάτες τους, να κάνουν συνεντεύξεις και να ανταλλάξουν πληροφορίες σε ένα online περιβάλλον, ανεξάρτητα από την τοποθεσία που βρίσκονται.

Οι εργοδότες λοιπόν που θέλουν να απαλλαγούν από σημαντικό μέρος του φόρτου της στελέχωσης, δεν έχουν παρά να σημειώσουν στο ημερολόγιο τους την ημερομηνία 14 Απριλίου και να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους .

Όσον αφορά στους υποψηφίους, εγγραφείτε δωρεάν εδώ και μάθετε σύντομα περισσότερες πληροφορίες.

Στη Workathlon γνωρίζουμε πόσο χρονοβόρα και κοστοβόρα μπορεί να γίνει η διαδικασία εύρεσης προσωπικού, γι’ αυτό παραμένουμε στο πλευρό των ανθρώπων του κλάδου μας δίνοντας λύσεις και καλύπτοντας ανάγκες.

 

Σχετικά με τη Workathlon

Η Workathlon αποτελεί τη λύση στην στελέχωση προσωπικού φιλοξενίας με τη χρήση τεχνητής νοημοσύνης, ενισχυμένη με εργαλεία marketing με αποστολή να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να βρουν, να καλλιεργήσουν και να προσλάβουν τα καλύτερα ταλέντα.

Η Workathlon χρησιμοποιεί τεχνολογία αιχμής για την εύρεση, διαχείριση και ταίριασμα ταλέντων με θέσεις εργασίας, παρέχοντας ταυτόχρονα στους εργοδότες εργαλεία για να εξελίξουν τα ταλέντα τους.

Πάνω από 40.000 υποψήφιοι και 390 εργοδότες εμπιστεύονται τη Workathlon.

Η Workathlon έχει λάβει πολλά βραβεία και αναγνωρίσεις, όπως την 1η θέση στον 2ο διαγωνισμό εκκίνησης του MIT Enterprise Forum Greece, το βραβείο του 7ου διαγωνισμού «Καινοτομία & Τεχνολογία» και το 1ο βραβείο «Judge’s Award» του προγράμματος Reload Greece Challenge ’17.

Συμμετέχει στο πρόγραμμα NBG Business Seeds της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος, ενώ από τις αρχές του 2020 είναι Techstars | Hub71 απόφοιτος και μέλος του Hub71, του παγκόσμιου τεχνολογικού οικοσυστήματος που βρίσκεται στο Άμπου Ντάμπι.

Πρόκειται για λογισμικό εκπαίδευσης εργαζομένων για τη νέα γενιά ξενοδοχοϋπαλλήλων.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media

Share Post