Δευτέρα 23 Μαϊου 2022

Workathlon: Ολοκληρώθηκαν οι διαδικτυακές ξενοδοχειακές ημέρες καριέρας με τη διεξαγωγή 2.547 συνεντεύξεων

Μεγάλη επιτυχία σημείωσαν οι πρώτες πλήρως ψηφιακές ξενοδοχειακές ημέρες καριέρας της Workathlon, που πραγματοποιήθηκαν 11 και 12 Φεβρουαρίου, καθώς 41 εταιρείες Φιλοξενίας πήραν πάνω από 2.000 συνεντεύξεις!

Για πρώτη φορά, μετά από τρία συνεχόμενα χρόνια που η Workathlon διοργάνωσε ξενοδοχειακές ημέρες καριέρας δια ζώσης, μετέφερε την εμπειρία διαδικτυακά και η ανταπόκριση από εργοδότες και υποψήφιους του κλάδου ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Συνολικά 41 ξενοδοχεία από Ελλάδα και Κύπρο δήλωσαν το παρών με μερικά κορυφαία ονόματα μεταξύ αυτών τα Atlantica Hotels and Resorts, Costa Navarino, Four Seasons, Amanzoe, Sani & Ikos Resorts, TOR Hotel Group, Louis Hotels, Club Med, Bluegr, Sunrise Hotels, Four Seasons Hotel Cyprus, S Resorts, Kanava Hotels and Resorts.

Ξενοδοχειακά ταλέντα κάθε ηλικίας, πόστου και εμπειρίας μπήκαν στην ειδικά διαμορφωμένη πλατφόρμα της Workathlon και αφού έκλεισαν ραντεβού με τα ξενοδοχεία της επιλογής τους, έδωσαν δεκάδες συνεντεύξεις από όπου και αν βρίσκονταν.

Το καινούριο της διαδικασίας δεν τους εμπόδισε στο ελάχιστο να δείξουν τον επαγγελματισμό τους και να κερδίσουν την προσοχή των εργοδοτών έστω και μέσα από μια οθόνη!

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Και η ανακοίνωση της Workathlon καταλήγει:

«Μπορεί φέτος να μην καταφέραμε να ταξιδέψουμε με τις ημέρες καριέρας στις αγαπημένες μας πόλεις που κάθε χρόνο μας υποδέχονται με μεγάλη χαρά, καταφέραμε όμως να δημιουργήσουμε ένα ψηφιακό περιβάλλον χωρίς σύνορα όπου οι άνθρωποι του κλάδου ήρθαν κοντά ανεξάρτητα από το πόσο μακριά η πανδημία μπορεί να τους κράτησε. Ευχαριστούμε όλους όσοι συμμετείχαν στις φετινές ημέρες καριέρας και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τις ημέρες καριέρας της σεζόν 2021 – 2022 , είτε ψηφιακά είτε από κοντά!

Οι συνθήκες αλλάζουν, αλλά η Workathlon παραμένει σταθερά στο πλευρό των αξιόλογων εργοδοτών και των ταλαντούχων υποψηφίων της Φιλοξενίας στην αναζήτηση του ιδανικού συνεργάτη. Αρκεί μια επίσκεψη στο www.workathlon.com».

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media

Share Post