Τετάρτη 22 Μαϊου 2024

Workathlon: Σε λιγότερο από 1 εβδομάδα η πιο exclusive Ημέρα Καριέρας για εστιατόρια & bars

Στις 14 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί το πιο exclusive διαδικτυακό event εύρεσης εργασίας από τη Workathlon.

Σερβιτόροι, Μάγειρες, Barman, εργαζόμενοι στην Υποδοχή Εστιατορίων από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο, μπορούν να κλείσουν συνεντεύξεις κάνοντας εγγραφή δωρεάν, με εστιατόρια και μπαρ που ταιριάζουν στις ανάγκες τους.

Liasti Mykonos, Costa Navarino, Sunrise Hotels, Uptown Square, Vathi Cove, Pacha Group είναι μερικοί από τους επιλεγμένους κορυφαίους εργοδότες που ανυπομονούν να συναντήσουν στις 14 Απριλίου τα επόμενα μέλη του Εστιατορίου και της Κουζίνας τους.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Είστε εργοδότης που αναζητά το προσωπικό που θα εκτοξεύσει την απόδοση της επιχείρησής σας; Εξασφαλίστε μια από τις λίγες θέσεις που έχουν μείνει εδώ, και βρείτε όλο το προσωπικό που χρειάζεστε μέσα σε μια μέρα!

Αν αναζητάς εργασία και θέλεις να επωφεληθείς από την ευκαιρία να μιλήσεις με τα καλύτερα εστιατόρια και μπαρ σε μια μέρα, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ακολουθήσεις τα εξής απλά βήματα:

  1. Εγγράφεσαι δωρεάν εδώ
  2. Κάνεις κράτηση συγκεκριμένων ραντεβού με τις εταιρείες που σε ενδιαφέρουν, και
  3. Ανεβάζεις ή δημιουργείς το πλήρες βιογραφικό σου στην πλατφόρμα της Workathlon

Εάν έχεις ήδη λογαριασμό Workathlon, μπορείς να παραλείψεις το 1ο βήμα και να συνδεθείς στο λογαριασμό σου για να ολοκληρώσεις τα υπόλοιπα βήματα εδώ.

Προσοχή: Πρέπει να κλείσεις εκ των προτέρων συγκεκριμένα ραντεβού με τις εταιρείες που θέλεις να συναντήσεις online, διαφορετικά δεν θα μπορούν να σε δουν. Τα ραντεβού με κάποιες εταιρίες έχουν ήδη εξαντληθεί, οπότε βιάσου πριν σε προλάβουν οι άλλοι υποψήφιοι.

Τα Εστιατόρια και τα Μπαρ θα ανοίξουν σύντομα και ανυπομονούν να προσφέρουν στους επισκέπτες τους μοναδικές εμπειρίες και υπηρεσίες.

Η Workathlon είναι εδώ για να συνδέσει με επιτυχία ταλέντα και εργοδότες ώστε να γίνει αυτό πραγματικότητα.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media