Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2023

Workathlon: Διαδικτυακές και δια ζώσης Ξενοδοχειακές Ημέρες Καριέρας

Η Workathlon, η βραβευμένη πλατφόρμα στελέχωσης για τον τομέα της Φιλοξενίας. φέρνει τις πρώτες Υβριδικές Ξενοδοχειακές Ημέρες Καριέρας.

27 & 28 Ιανουαρίου: Διαδικτυακά
10 Φεβρουαρίου: Δια ζώσης, στο Athinais Cultural Center, στην Αθήνα

Αναμφίβολα, ο ξενοδοχειακός κλάδος γνωρίζει ιδιαίτερη άνθηση τα τελευταία χρόνια, παρόλες τις πρωτόγνωρες συνθήκες που επικρατούν. Η αναζήτηση του ιδανικού υποψηφίου όμως μπορεί να είναι μια χρονοβόρα και κοστοβόρα διαδικασία.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Στον αντίποδα, η αναζήτηση ενός ιδανικού εργοδότη μπορεί να οδηγεί σε αδιέξοδο πολλούς υποψηφίους. Αυτό το ταίριασμα ταλέντων και θέσεων εργασίας έρχεται να καλύψει η Workathlon με τις Ημέρες Καριέρας.

Ταλέντα του ξενοδοχειακού κλάδου από Ελλάδα, Κύπρο και όχι μόνο, θα έρθουν σε επαφή με εργοδότες των κορυφαίων ξενοδοχειακών επιχειρήσεων.

Χάρη στο λογισμικό της Workathlon, μέσα σε μόλις μία ημέρα, οι επιχειρήσεις μπορούν να εξασφαλίσουν όλο το απαραίτητο τους προσωπικό για τη σεζόν του 2022!

Φαντάζει ιδανικό; Μέσω 10-λεπτων συνεντεύξεων η διαδικασία γίνεται εύκολα και γρήγορα χωρίς αναμονές και χωρίς ατελείωτες στοίβες βιογραφικών.

Η δυνατότητα online διεξαγωγής καταργεί γεωγραφικούς περιορισμούς, ενώ οι συναντήσεις από κοντά δίνουν ένα στοιχείο ζωντάνιας και αλληλεπίδρασης.

Οι εργοδότες λοιπόν που θέλουν να καλύψουν το προσωπικό τους για τη σεζόν του 2022 και να απαλλαγούν από έναν σημαντικό όγκο της διαδικασίας στελέχωσης, δεν έχουν παρά να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους ΕΔΩ.

Οι υποψήφιοι που θέλουν να γνωρίσουν τους μελλοντικούς τους εργοδότες και να ανακαλύψουν ευκαιρίες εργασίας, μπορούν να κάνουν δωρεάν εγγραφή ΕΔΩ για το Διαδικτυακό event στις 27 & 28 Ιανουαρίου και ΕΔΩ για τις 10 Φεβρουαρίου στην Αθήνα.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media