Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2023

Workathlon: Στις 11 & 12 Φεβρουαρίου οι πρώτες ψηφιακές ξενοδοχειακές ημέρες καριέρας

Η πλατφόρμα Workathlon, που προσφέρει τις πιο καινοτόμες λύσεις στελέχωσης στον κλάδο της Φιλοξενίας, διοργανώνει στις 11 και 12 Φεβρουαρίου για 4η συνεχόμενη χρονιά τις πολυαναμενόμενες Ξενοδοχειακές Ημέρες Καριέρας.

Περισσότεροι από 5.000 επαγγελματίες του τουρισμού και της εστίασης και 60 εμβληματικά ξενοδοχεία συμμετείχαν στις περσινές ημέρες καριέρας της Workathlon που «ταξίδεψαν» σε Θεσσαλονίκη, Κρήτη και Αθήνα.

Μεταξύ των κορυφαίων brands που βρήκαν αξιόλογα ταλέντα για την ομάδα τους ήταν τα Viking, Costa Navarino, Amanzoe, Daios Hotels, Four Seasons, Louis Hotels, Crystal Waters.

H αυξανόμενη αναζήτηση για τον τέλειο υποψήφιο και την αναζήτηση για τον ιδανικό εργοδότη, που έχουμε δει τα τελευταία τέσσερα χρόνια, φέτος θα είναι ακόμη πιο δυνατή.

Γι’ αυτό το λόγο η Workathlon δημιούργησε τις πρώτες πλήρως ψηφιακές ημέρες καριέρας φιλοξενίας, φέρνοντας ξενοδοχεία και υποψηφίους από όλες τις γωνιές της Ελλάδας και της Κύπρου πιο κοντά από ποτέ.

Μέσω του λογισμικού της Workathlon, ξενοδοχεία, εστιατόρια και κάθε είδους τουριστικές εταιρείες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν ταλέντα φιλοξενίας από όλη την Ελλάδα, την Κύπρο και όχι μόνο!

Μέσα στην ίδια μέρα, οι εργοδότες θα μπορέσουν να «συναντήσουν» τους επόμενους συνεργάτες τους, να κάνουν συνεντεύξεις και να ανταλλάξουν πληροφορίες σε ένα online περιβάλλον, ανεξάρτητα από την τοποθεσία που βρίσκονται.

Για τους εργοδότες λοιπόν που θέλουν να «καταρρίψουν» τα σύνορα της στελέχωσης, δεν έχουν παρά να σημειώσουν στο ημερολόγιο τους τις ημερομηνίες 11 και 12 Φεβρουαρίου και να εκφράσουν το ενδιαφέρον τους εδώ.

Όσον αφορά στους υποψηφίους, εγγραφείτε εδώ και σύντομα θα λάβετε περισσότερες πληροφορίες.

Τα δεδομένα στη στελέχωση των Ξενοδοχείων συνεχώς αλλάζουν και η Workathlon είναι πάντα στο πλευρό των ανθρώπων του κλάδου μας δίνοντας λύσεις και καλύπτοντας ανάγκες.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Workathlon

Η Workathlon αποτελεί την λύση στη στελέχωση προσωπικού φιλοξενίας με τη χρήση τεχνητής νοημοσύνης, ενισχυμένη με εργαλεία marketing με αποστολή να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να βρουν, να καλλιεργήσουν και να προσλάβουν τα καλύτερα ταλέντα.

Η Workathlon χρησιμοποιεί τεχνολογία αιχμής για την εύρεση, διαχείριση και ταίριασμα ταλέντων με θέσεις εργασίας, παρέχοντας ταυτόχρονα στους εργοδότες εργαλεία για να εξελίξουν τα ταλέντα τους.

Πάνω από 40.000 υποψήφιοι και 390 εργοδότες εμπιστεύονται τη Workathlon.

Η Workathlon έχει λάβει πολλά βραβεία και αναγνωρίσεις, όπως την 1η θέση στον 2ο διαγωνισμό εκκίνησης του MIT Enterprise Forum Greece, το βραβείο του 7ου διαγωνισμού «Καινοτομία & Τεχνολογία» και το 1ο βραβείο «Judge’s Award» του προγράμματος Reload Greece Challenge ’17.

Συμμετέχει στο πρόγραμμα NBG Business Seeds της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος, ενώ από τις αρχές του 2020 είναι Techstars | Hub71 απόφοιτος και μέλος του Hub71, του παγκόσμιου τεχνολογικού οικοσυστήματος που βρίσκεται στο Άμπου Ντάμπι.

Πρόκειται για λογισμικό εκπαίδευσης εργαζομένων για τη νέα γενιά ξενοδοχοϋπαλλήλων.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media