Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2023

Woo Suites: Το νέο boutique ξενοδοχείο των Aria Hotels στο κέντρο της Αθήνας

Τα Aria Hotels, η οικογενειακή αλυσίδα 60 boutique ξενοδοχείων και ανεξάρτητων κατοικιών, σε Αθήνα, Εύβοια, Κρήτη, Κυκλάδες, Ήπειρο, Πελοπόννησο, Σποράδες, Δωδεκάνησα και Νησιά Ιονίου, που είναι θυγατρική εταιρεία του ομίλου Libra, ανακοίνωσαν την προσθήκη στο χαρτοφυλάκιο τους του boutique ξενοδοχείου Woo Suites, στην πλατεία Μητροπόλεως, το οποίο θα είναι διαθέσιμο για κρατήσεις από τις 3 Ιανουαρίου 2023.

Το υψηλών προδιαγραφών και πρόσφατα πλήρως ανακαινισμένο Woo Suites, βρίσκεται σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της Αθήνας προσφέροντας πολυτέλεια, άνεση στη διαμονή και εύκολη πρόσβαση στα πιο γνωστά αξιοθέατα της πρωτεύουσας.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

To Woo Suites αποτελεί ιδανική επιλογή διαμονής για ζευγάρια, παρέες φίλων, digital nomads και όσους ταξιδεύουν για επαγγελματικούς λόγους, χάρη στην κεντρική τοποθεσία του, την ανεμπόδιστη θέα και τις υψηλών προδιαγραφών παροχές που προσφέρει.

Οι επτά σουίτες, από τις οποίες αποτελείται το Woo Suites, χαρακτηρίζονται από σύγχρονη διαρρύθμιση, άπλετο χώρο και απαράμιλλη άνεση και έχουν σχεδιαστεί ώστε να αξιοποιούν στο μέγιστο το φως μέσω της πρόβλεψης μεγάλων ανοιγμάτων και αιθρίου.

Οι τέσσερις ευρύχωρες Metropolis Suites, με θέα την πλατεία Μητροπόλεως, διαθέτουν άνετο σαλόνι, όπου οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν το υπέροχο πρωινό τους.

Οι δύο Acropolis Junior Suites προσφέρουν θέα στην Ακρόπολη, ενώ η πολυτελής Acropolis Suite, που βρίσκεται στον τελευταίο όροφο του Woo Suites, προσφέρει θέα στην Ακρόπολη.

Όποια σουίτα και αν επιλέξουν οι επισκέπτες, θα έχουν πρόσβαση στη Woo Roof, την ταράτσα του Woo Suites, που αποτελεί σημείο χαλάρωσης και ηρεμίας και μοναδική επιλογή για να απολαύσουν τον καφέ ή ο ποτό τους με θέα την επιβλητική Ακρόπολη.

Επιπλέον, θα έχουν τη δυνατότητα να αξιοποιήσουν τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που προσφέρει το Woo Suites, όπως την 24ωρη εξυπηρέτηση μέσω της υποδοχής, το a la carte πρωινό στις σουίτες ή στο Woo Roof, το room service, καθώς και το πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο.