Τετάρτη 22 Μαρτίου 2023

Ανοιχτό Webinar «Νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες για την Ελλάδα»

 

Το Ευρωπαϊκό Δίκτυο για τον Προσβάσιμο Τουρισμό – ENAT και η ομάδα InclusiveGreece θα πραγματοποιήσουν το 1ο ανοιχτό Webinar για τις Αναδυόμενες Συμπεριληπτικές Αγορές Τουρισμού με θέμα: «Νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες για την Ελλάδα», την Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2022 – ώρα 16:00 έως 17:30 μέσω Zoom (Δωρεάν συμμετοχή).

Γλώσσα: Αγγλικά.

Από το έτος ιδρύσεώς του το 2008, το Δίκτυο – μη κερδοσκοπικός φορέας ΕΝΑΤ, έχει την αποστολή να καταστήσει τους Ευρωπαϊκούς τουριστικούς προορισμούς, τα προϊόντα και τις προσφερόμενες τουριστικές υπηρεσίες, προσβάσιμα σε Όλους τους ταξιδιώτες, καθώς επίσης και να προωθήσει τον Προσβάσιμο Τουρισμό παγκοσμίως.

Στόχος του είναι να επιφέρει μια θεμελιώδη αλλαγή στην επιχειρηματική νοοτροπία και στην τουριστική αγορά, έτσι ώστε να αναγνωρίσει την αξία της διαφορετικότητας και να προσφέρει Προσβάσιμο και χωρίς αποκλεισμούς τουρισμό για Όλους σε όλο το φάσμα του τουριστικού τομέα.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Πολλές Ευρωπαϊκές χώρες έχουν ήδη κάνει σημαντικά βήματα προς αυτή την κατεύθυνση, ενώ ταυτόχρονα εξαιτίας της πανδημίας COVID-19, υπάρχει αυξανόμενο ενδιαφέρον για την προσβασιμότητα, σαν ένας βασικός παράγοντας για την ανάκαμψη του τουρισμού με μια πιο πελατοκεντρική προσέγγιση.

• Ποιες είναι οι προκλήσεις;

• Πώς έχουν αντιμετωπίσει αυτά τα ζητήματα άλλοι τουριστικοί προορισμοί και τι μπορούν να μάθουν οι ελληνικές επιχειρήσεις και οι προορισμοί;

• Θα καρπωθεί η Ελλάδα τα οφέλη των 130 δισεκατομμυρίων ευρώ της προσβάσιμης τουριστικής αγοράς ή θα χάσει αυτή την τεράστια οικονομική ευκαιρία;

• Πώς μπορούν οι ελληνικές τουριστικές επιχειρήσεις να προετοιμαστούν για αυτήν την αναδυόμενη αγορά;

Αυτά είναι κρίσιμα ερωτήματα για την επιχειρηματική κοινότητα. Διεθνείς και Έλληνες εμπειρογνώμονες θα παρουσιάσουν μερικές από τις βασικές εμπειρίες, εργαλεία και στρατηγικές που μπορούν να ανοίξουν νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες.

 

Ομλητές:

• Ivor Ambrose, Διευθύνων σύμβουλος, ENAT

• Δημήτριος Μπούχαλης, καθηγητής Bournemouth University Business School, UK και Επισκέπτης Καθηγητής, Σχολή Ξενοδόχων και Τουρισμού Διοίκηση, Πολυτεχνικό Πανεπιστήμιο του Χονγκ Κονγκ

• Κατερίνα Παπαμιχαήλ, Αρχιτέκτων, εμειρογνώμων προσβασιμότητας και Καθολικού Σχεδιασμού, ΕΝΑΤ

• Magnus Berglund Πρώην Διεθυντής Προσβασιμότητας, Scandic Hotels, Σουηδία

• Ιγνάτιος Φωτίου, Διευθύνων Σύμβουλος, TOBEA A/S, Εφευρέτης και προμηθευτής της Seatrac

• Sabine Switalla Διευθύνουσα Σύμβουλος, InclusiveGreece.

Συζητητές – Ερωτήσεις και Απαντήσεις με την ομάδα των ομιλητών: Πανελλήνια Ομοσπονδία Διευθυντών Ξενοδοχείων (ΠΟΔΙΞ)

 

Περισσότερες πληροφορίες: www.accessibletourism.org, www.inclusivegreece.com

 

ZOOM LINK:

https://us02web.zoom.us/j/86862400091?pwd=ZC9qclIyWi84VUl6Uit5aEFhNUdBZz09#success

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media

Share Post