Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2023

Webinar με θέμα: «Οδηγός επιβίωσης για την επανεκκίνηση του τουρισμού» από τον Οργανισμό Τουρισμού Θεσσαλονίκης

Ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης (ΟΤΘ) διοργανώνει webinar με θέμα «Οδηγός επιβίωσης για την επανεκκίνηση του τουρισμού», την Τετάρτη 14 Απρίλιου 2021 και ώρα 15:00 μ.μ.

 

Χαιρετισμοί:

Χαιρετισμός από την Αντιπεριφερειάρχη της Μητροπολητικής Ενότητας Θεσσαλονίκης και Πρόεδρο του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης, Βούλα Πατουλίδου.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Πρόγραμμα

Ομιλίες:

 

– «Βέλτιστες πρακτικές για την επόμενη ημέρα επανεκκίνησης του τουρισμού» – Δρ. Ευάγγελος Χρήστου, κοσμήτορας της Σχολής Οικονομίας και Διοίκησης ΔΙΠΑΕ.

– «Ελληνικός Τουρισμός 2021: Επανεκκίνηση ή νέο ξεκίνημα; Στρατηγική για τη μεταβατική περίοδο, από την επιβίωση προς την αειφορία» – Γιώργος Δρακόπουλος, ιδρυτής και CEO της Tourism Generis.

– «Ψηφιακός Μετασχηματισμός Τουριστικών Επιχειρήσεων, στην πράξη» – Τάσος Γούσιος, ιδρυτής και Γενικός Διευθυντής της Alpha Marketing.

– «Oι νέες προκλήσεις για την επιχειρηματικότητα και τον τουρισμό μετά την πανδημία» – Δρ. Γεωργία Ζούνη, Τουριστικού Marketing στο Τμήμα Τουριστικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς.

– «Διεθνείς Συνέργειες για την Επανεκκίνηση του Τουρισμού» – Νίκος Γκολφινόπουλος, Senior Project Specialist, UNWTO.

– «Η τεχνολογία επαυξημένης πραγματικότητας στην ξενάγηση μνημείων και αρχαιολογικών χώρων της Θεσσαλονίκης» – Δρ. Κωνσταντίνος Διαμαντάρας, Καθηγητής του τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής και Ηλεκτρονικών Συστημάτων ΔΙΠΑΕ.

 

Συντονισμός:

Νικόλ Καζαντζίδου, δημοσιογράφος στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, υπεύθυνη τουριστικού ρεπορτάζ στη Β. Ελλάδα.

Η συμμετοχή στο webinar είναι δωρεάν. Το webinar θα πραγματοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας zoom. Για να παρακολουθήσετε την εκδήλωση απαιτείται προεγγραφή εδώ:

https://zoom.us/meeting/register/tJAocu-qqTMqEtA1sbHs10cElgJurQCqKHwl

Στο τέλος του live webinar θα σταλούν στους συμμετέχοντες links για ένα on demand online course του ΟΤΘ σχετικά με τις βασικές αρχές και λειτουργίες του Digital Marketing.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media