Κυριακή 5 Ιουλίου 2020

Η WebHotelier ταξιδεύει σε επτά προορισμούς με το 100% Hotel Workshop Tour 2020

Η WebHotelier συμμετέχει στο τρίτο 100% Hotel Workshop Tour παρουσιάζοντας ένα ιδιαίτερο Case Study σχετικά με τις νέες λύσεις που παρέχει, δίνοντας πρακτικές ιδέες στο κοινό της διοργάνωσης.

Εκτός από τα νέα features του κορυφαίου Booking Engine, η WebHotelier θα παρουσιάσει και την καινοτόμο λύση PAM που απαλλάσσει τα ξενοδοχεία από την πληκτρολόγηση καρτών σε POS κατά το check-in, ενώ θα επεξηγήσει την κορυφαία λύση ανάπτυξης συμβολαίων με ανεξάρτητους Travel Agents μέσα από το ειδικό B2B Contracting εργαλείο με πάνω από 18.000 πρακτορεία σε όλο τον κόσμο.

RevitUp – Digital & Revenue Management

Για να δείτε τα στελέχη της WebHotelier από κοντά, πρέπει να δηλώσετε συμμετοχή στο τρίτο 100% Hotel Workshop Tour:

 

Σήμερα, Κυριακή – 9 Φεβρουαρίου – Αθήνα

Δευτέρα – 17 Φεβρουαρίου – Θεσσαλονίκη

Σάββατο – 22 Φεβρουαρίου – Κέρκυρα

Σάββατο – 14 Μαρτίου – Χανιά

Δευτέρα – 16 Μαρτίου – Ηράκλειο

Σάββατο – 4 Απριλίου – Καλαμάτα

Δευτέρα – 6 Απριλίου – Ζάκυνθος

 

Η είσοδος στα Ξενοδοχειακά Workshops του 100% Hotel Show είναι εντελώς δωρεάν και απαιτείται προεγγραφή και έκδοση του ειδικού εισιτηρίου.

 

Δείτε ΕΔΩ όλα τα Workshops.


Το WebHotelier είναι λογισμικό πρόγραμμα – μηχανή κρατήσεων (software – online booking engine) μέσω του οποίου γίνονται κρατήσεις.

Δίνει δηλαδή τη δυνατότητα στον επισκέπτη της ιστοσελίδας ενός ξενοδοχείου να κάνει μέσα από το internet απ’ ευθείας κράτηση στο ξενοδοχείο, χωρίς άλλη μεσολάβηση (τουριστικό γραφείο, email, τηλέφωνο κλπ).

Είναι κορυφαίας τεχνολογίας και παρέχει στον ξενοδόχο όλα τα εργαλεία που χρειάζεται για να διαχειριστεί με απόλυτη ελευθερία διαθεσιμότητα, τιμές, προσφορές και ότι άλλο χρειάζεται για να αυξήσει τις απ’ ευθείας πωλήσεις μέσω διαδικτύου.

Είναι ο leader στην ελληνική αγορά, με περισσότερα από 5.200 ξενοδοχεία να το χρησιμοποιούν ως την επίσημη μηχανή κρατήσεων στην ιστοσελίδα τους.

Είναι σύστημα αξιόπιστο και δοκιμασμένο από μεγάλες αλυσίδες, resorts και city hotels μέχρι μικρούς ξενώνες, βίλες και boutique hotels.

Είναι επίσης το official booking engine σε περισσότερα από 1.000 ξενοδοχεία στο εξωτερικό.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media