Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Βραβεύθηκαν επαναλαμβανόμενοι τουρίστες από τη Διεύθυνση Τουρισμού του Δήμου Ρόδου

Η αντιδήμαρχος Τουρισμού, Διεθνούς Προβολής και Αποδήμων Ροδίων Μαρίζα Χατζηλαζάρου απένειμε τιμητικούς επαίνους στις 22 Αυγούστου 2019, στην αίθουσα εθιμοτυπίας στο Δημαρχείο, σε 15 επισκέπτες από Ιταλία, Πολωνία, Βρετανία, Νορβηγία και Ισπανία που πηγαίνουν ανελλιπώς στη Ρόδο, αρκετοί εξ αυτών 35 και πλέον χρόνια.

Από το 1983 πηγαίνουν στη Ρόδο για περισσότερες από 50 φορές συνολικά, οι τέσσερις Ιταλοί επισκέπτες που βραβεύθηκαν. Ο λόγος για τα ζευγάρια Guglielmo Dellea και της Patricia Aida Rizza και των φίλων τους Stefano Reduzzi και Rita Dellea, που λατρεύουν τη Ρόδο, τη θεωρούν πραγματικά δεύτερη πατρίδα τους και έχουν φίλους Ροδίτες.

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Τιμητικές διακρίσεις απένειμε η κα Χατζηλαζάρου και στον Aldo Massimo Rizza, επίσης από την Ιταλία, που πηγαίνει στη Ρόδο από το 2008 και στο ζεύγος του Maciej Bykowski και της Milena Bykowska από την Πολωνία που επισκέπτεται το νησί από το 2004.

Στη συνέχεια η αντιδήμαρχος βράβευσε τη Ρωσίδα καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο της Μόσχας Γιάννα Ουσπένσκαϊα που έχει επισκεφτεί το νησί περισσότερες από 30 φορές και συνοδευόταν στην εκδήλωση από το Χρήστο Καλαφατά, το ζευγάρι των Βρετανών Steven και Lindsay Tiffany που έχουν έλθει στη Ρόδο μαζί με το 14χρονο γιο τους Rhys Tiffany, 22 και 14 φορές αντίστοιχα, διαμένουν στο Dimitra Hotel στο Φαληράκι και συνοδεύονταν στην εκδήλωση από τη φίλη τους Jill Simmons που ζει στη Ρόδο και είναι ιδιοκτήτρια της καταδυτικής σχολής Waterhoppers.

Τιμητικές διακρίσεις δόθηκαν επίσης στο ζεύγος Ranweig και Arild Hansen από τη Νορβηγία που έχουν επισκεφθεί τη Ρόδο 19 φορές και συνοδεύονταν στην εκδήλωση από την Τσαμπίκα Τσομπανίδη, καθώς και την Sylvia Caballero από την Ισπανία που έχει έλθει στο νησί 17 φορές.

Όλοι οι επισκέπτες ευχαρίστησαν θερμά την αντιδήμαρχο για την εξαιρετική τιμή να τους απονείμει τις τιμητικές διακρίσεις των φίλων της Ρόδου.

Και η αντιδήμαρχος με τη σειρά της τους ευχαρίστησε όλους για την αγάπη που έχουν στο νησί, αλλά και για το γεγονός ότι επισκεπτόμενοι τη Ρόδο όλα αυτά τα χρόνια, αποτελούν στην πράξη, τους καλύτερους πρεσβευτές του νησιού στην πατρίδα τους.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media