Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2023

Βράβευση ξενοδοχείων της Σάμου από το μεγάλο σκανδιναβικό tour operator Apollo

Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 12 Αυγούστου, στο Πυθαγόρειο, στους χώρους του νέου δημαρχιακού μεγάρου Πυθαγορείου, ενός ιδιαίτερου νέου μοντέρνου κτηρίου δομημένο σε αρμονικό συνδυασμό με τα ερείπια της αρχαίας πρωτεύουσας της Σάμου, έγινε η παρουσίαση της πορείας του σκανδιναβικού tour operator Apollo και βραβεύτηκαν τα καλύτερα ξενοδοχεία της Σάμου συνεργάτες πάντα του Apollo.

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Η παρουσίαση ξεκίνησε στις 19:30 με σύντομο χαιρετισμό από το Δημήτρη Κασμιρλή ιδιοκτήτη του τουριστικού γραφείου Rhenia Tours, που έδωσε το λόγο στην εμπορική διευθύντρια του Apollo κα Hornewall που ταξίδεψε από τη Σουηδία για την παρουσίαση.

Με καταγωγή και ρίζες από Σουηδία και Ελλάδα μίλησε σε άπταιστα ελληνικά, εξηγώντας τη μέχρι σήμερα πορεία του Apollo που αυτήν τη στιγμή είναι ο μεγαλύτερος σκανδιναβικός tour operator προς την Ελλάδα.

Η κα Hornewall παρουσίασε ενδιαφέροντα στοιχεία για τα προβλήματα του τουρισμού στη Σκανδιναβία και την Ευρώπη, τη φετινή δύσκολη σε γενικές γραμμές σαιζόν, τις μελλοντικές προοπτικές όσα αφορά τη χώρα μας και ιδιαίτερα τη Σάμο και στάθηκε και στην πορεία του Apollo στη Σάμο που παρουσιάζει συνεχή αύξηση εδώ και χρόνια, με υπερδιπλασιασμό των αφίξεων τα τελευταία πέντε χρόνια.

Παρεμβάσεις κατά τη διάρκεια της παρουσίασης είχαμε και από τον contract manager του Apollo Travel Group στην Ελλάδα Νίκο Χριστουλάκη, αλλά και τον manager του Apollo στη Σουηδία κ. Höög.

 

Οι βραβεύσεις

Στο δεύτερο μέρος της βραδιάς ακολούθησε η βράβευση των ξενοδοχείων του νησιού για τις κατηγορίες 2, 3, 3+ και 4 αστέρων.

 

Κατηγορία 2**

Χρυσό: Polyxeni Hotel
Ασημένιο: Hotell Angela Beach
Χάλκινο: Aeolis Hotel
Χάλκινο: Katerina Hotel

Κατηγορία 3***

Χρυσό: Olympia Village
Ασημένιο: Agrilionas
Χάλκινο: Anthemis Hotel

Κατηγορία 3***+

Χρυσό: Archangelos Village
Ασημένιο: Kouros
Χάλκινο: Glicorisa Beach

Κατηγορία 4****

Χρυσό: Arion Hotel
Ασημένιο: Samaina Inn

Στη συνέχεια προσφέρθηκαν ποτά προσφορά του τοπικού οινοποιείου Vakakis και σνακ προσφορά του εστιατορίου Elia και οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με τα στελέχη της εταιρείας.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media

Post Tags
Share Post