Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024

Βράβευση για το επαγγελματικό τμήμα της LG Electronics στα Tourism Awards 2022

Tο επαγγελματικό τμήμα Business Solutions της LG Electronics (LG) βραβεύτηκε στα Tourism Awards 2022, στην απονομή που έγινε τη Δευτέρα 9 Μαΐου 2022 στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού.

Το τμήμα Business Solutions της LG Electronics Ελλάς διακρίθηκε με Bronze Award στην κατηγορία Innovative use of technology, με την Infotainment λύση LG Pro:Centric Direct 4.5, που αναβαθμίζει την ξενοδοχειακή εμπειρία διαμονής κάθε επισκέπτη.

Συγκεκριμένα, για αυτή την υποψηφιότητα αναδείχθηκε το έργο της LG στο Creta Maris Beach Resort, το οποίο εξοπλίστηκε με 747 LG ξενοδοχειακές τηλεοράσεις που ενσωματώνουν το Infotainment σύστημα Pro:Centric Direct 4.5.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Εφόσον το επιλέξουν, σύστημα παρέχει στους επισκέπτες προσωποποιημένες λύσεις ψυχαγωγίας και ενημέρωσης, αλλά και πρόσθετες ξενοδοχειακές υπηρεσίες, όπως το Fast check out, ενώ το Creta Maris Beach Resort έγινε και το πρώτο ξενοδοχείο στην Ελλάδα με ξενοδοχειακές τηλεοράσεις LG που διαθέτουν εγκατεστημένη την εφαρμογή Netflix, μέσω της οποίας οι επισκέπτες μπορούν να συνδεθούν στον προσωπικό τους λογαριασμό και να έχουν πρόσβαση στο περιεχόμενο της πλατφόρμας, σύμφωνα με τους όρους της συνδρομής τους.

Μία ακόμα διάκριση υπήρξε στην κατηγορία Cost-saving technology, αποσπώντας το Bronze Award, για την εγκατάσταση αντλιών θερμότητας LG Therma V νέας τεχνολογίας R32 σε ξενοδοχείο στην Κω.

Τα δύο βραβεία παρέλαβαν ο Ηλίας Γρούσπας, AS Technical Manager και η Εριέττα Κουκίου, B2B Marketing Executive.

Ο Γιάννης Μαντάς, Εμπορικός Διευθυντής του Τμήματος Business Solutions της LG Electronics Hellas δήλωσε για τη βράβευση:

«Κάθε βράβευση για το επαγγελματικό τμήμα της LG αποδεικνύει ότι εργαζόμαστε με πάθος για τις καινοτόμες τεχνολογικές επαγγελματικές λύσεις που μπορούμε να παρέχουμε στον κλάδο του τουρισμού. Συνεχίζουμε να προσφέρουμε ανταγωνιστικά τεχνολογικά προϊόντα, αλλά και υπηρεσίες, καθώς είμαστε δίπλα στους επαγγελματίες, για να εξυπηρετήσουμε κάθε επαγγελματική τους ανάγκη».

Post Tags
Share Post