Σάββατο 24 Αυγούστου 2019

Bράβευση των H Hotels του ομίλου Χατζηλαζάρου με Γαλάζια Σημαία

Η Γαλάζια Σημαία κυματίζει πλέον στα ξενοδοχεία Lindos Princess Beach Hotel, Rodos Princess Beach Hotel και Princess Andriana Resort & Spa των H Hotels Collection (όμιλος Χατζηλαζάρου).

Μία ακόμα σπουδαία βράβευση έφτασε για τον όμιλο και αυτή τη φορά για τις παραλίες του. Η πιστοποίηση αναφέρεται στην καθαριότητα της ακτής, αλλά και στις παροχές που προσφέρει στον επισκέπτη. Πρόκειται για ένα διεθνές περιβαλλοντικό σύμβολο με αυστηρά κριτήρια. Για το λόγο αυτό, λίγες ακτές κατέχουν το πολυπόθητο βραβείο.

 

 

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο όμιλος H Hotels Collection συμμετέχει επιτυχώς στο εθελοντικό πρόγραμμα «Γαλάζια Σημαία», καθώς η επιμέλεια της ακτής αποτελεί προτεραιότητά του. Με τη φροντίδα αυτή, παρέχεται στον επισκέπτη η καλύτερη δυνατή ελληνική φιλοξενία και ενισχύεται η άρρηκτη σχέση του ομίλου H Hotels Collection με την τοπική γη και τους κατοίκους της.

Ο Όμιλος H Ηotels Collection αποτελεί μια αμιγώς οικογενειακή επιχείρηση που έχει ως στόχο να προσφέρει τη γνήσια ελληνική φιλοξενία και διαθέτει έξι ξενοδοχεία στη νότια Ρόδο με συνολική δυναμικότητα άνω των 2.000 δωματίων.

 

Πηγή: www.rodiaki.gr