Κυριακή 14 Αυγούστου 2022

Τιμητική βράβευση στην εταιρεία Chnaris Hotel Management

Την εταιρεία Chnaris Hotel Management Development and Consulting και τον ιδρυτή και διευθυντή της Ζαχαρία Α. Χνάρη τίμησε στην τελευταία του συνεδρίαση το Δημοτικό Συμβούλιο Μαλεβιζίου (νομός Ηρακλείου).

Αφορμή της βράβευσης, ήταν η διεθνής αναγνώριση που απέσπασε η εταιρεία από την Παγκόσμια Συνομοσπονδία Επιχειρήσεων – έναν διεθνή οργανισμό με παρουσία σε περισσότερες από 120 χώρες του κόσμου – με το βραβείο της Διακεκριμένης Επιχειρηματικής Αριστείας: «Excellence in Business Award 2017». Η διάκριση αφορούσε στις πρακτικές που ακολουθεί η εταιρεία σε όλους τους τομείς δράσης της και το βραβείο αυτό της απονεμήθηκε σε μια εντυπωσιακή τελετή στο Μπούρτζ Αλ Αράμπ του Ντουμπάι, στα τέλη του 2017.

Σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης τόνισε: «Ως Δημοτική Αρχή οφείλουμε να επιβραβεύουμε τους συμπολίτες μας που έχουν επιδείξει κάποια σημαντική διάκριση στον τομέα που δραστηριοποιούνται. Και η επιβράβευση αυτής της αριστείας, δεν είναι μόνο ηθική μας υποχρέωση. Είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την ανάδειξη των σωστών επαγγελματικών προτύπων και προς την κοινωνία μας.

Τα βραβεία που έχει λάβει η εταιρεία του κ. Χνάρη είναι πολλά και σημαντικά. Προέρχονται από εθνικούς και διεθνείς τουριστικούς οργανισμούς και όλα αποτελούν τιμή και για τον τόπο μας. Αξίζουν χωρίς καμία αμφιβολία τον έπαινο οι άνθρωποι μιας τέτοιας επιχείρησης που βρίσκεται σε διαρκή ανάπτυξη. Μιας επιχείρησης που επεκτείνεται σε όλη τη χώρα με την εκμετάλλευση ξενοδοχειακών μονάδων και απασχολεί δεκάδες συμπολίτες μας!».

Από την πλευρά του, ο Ζαχαρίας Α. Χνάρης στην αντιφώνησή του ανέφερε: «κ. Δήμαρχε, αξιότιμοι κ. Σύμβουλοι, σας ευχαριστώ θερμά για την τιμή που μου κάνατε.

Στην Chnaris Hotel Management Development and Consulting, φροντίζουμε να κάνουμε απλώς τη δουλειά μας. Και επειδή την αγαπάμε πολύ αυτή τη δουλειά, δόξα τω Θεό καταφέρνουμε και έχουμε θετικά αποτελέσματα τόσο για τους πελάτες μας, όσο και για τον τόπο μας.

Αποτελεί δε ιδιαίτερη τιμή τόσο για εμένα προσωπικά, όσο και για το σύνολο των συνεργατών της Chnaris Hotel Management Development and Consulting η αναγνώριση αυτής της προσπάθειας από το Δημοτικό Συμβούλιο Μαλεβιζίου.

Σας ευχαριστώ και πάλι και το μόνο που θέλω να γνωρίζετε, είναι ότι όσο περνάει από το χέρι μας, θα κάνουμε το παν για να προβάλουμε το Μαλεβίζι, την Κρήτη και την πατρίδα μας, σ’ ολόκληρο τον κόσμο».