Σάββατο 21 Μαϊου 2022

Βράβευση του ΕΟΤ από το μεγαλύτερο μέσο κοινωνικής δικτύωσης της Κίνας

Με το βραβείο «Wechat Channels Creator Plan» από το ομώνυμο κινεζικό μέσο κοινωνικής δικτύωσης του ομίλου Tencent τιμήθηκε το Γραφείο του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ) της Κίνας για τη χρήση βέλτιστων πρακτικών αξιοποίησης της υπηρεσίας Wechat Channels ως μέσο προωθητικών ενεργειών στον τομέα του τουρισμού.

Η βράβευση πραγματοποιήθηκε σε ειδική εκδήλωση που διοργανώθηκε την περασμένη εβδομάδα με τη συμμετοχή στελεχών της Tencent, του Wechat και εταιρειών Δημοσίων Σχέσεων, καθώς και εκπροσώπων 40 Εθνικών Οργανισμών Τουρισμού.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, η Υπηρεσία ΕΟΤ της Κίνας μαζί με τους Οργανισμούς Τουρισμού της Γερμανίας και της Πορτογαλίας, που επιλέχθηκαν από το Wechat ως Best Practices NTOs, παρουσίασαν τις δράσεις και τις προωθητικές καμπάνιες που πραγματοποίησαν μέσω του Wechat Channels.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Το Wechat είναι το δημοφιλέστερο μέσο κοινωνικής δικτύωσης της Κίνας με πάνω από 1,2 δισ. ενεργούς χρήστες, ενώ η νέα υπηρεσία video streaming της εταιρείας Wechat Channels παρουσιάστηκε στα μέσα του 2020.

Η Υπηρεσία ΕΟΤ της Κίνας, σε συνεργασία με δημοφιλείς vloggers, influencers και την ομάδα του Wechat Channels, αξιοποιεί συστηματικά την υπηρεσία αυτή ως εργαλείο προώθησης της Ελλάδας στο κινέζικο κοινό, με τις πολυάριθμες καμπάνιες που διενήργησε καθ’ όλη τη διάρκεια του 2021 χωρίς οικονομική επιβάρυνση να έχουν συγκεντρώσει ήδη πάνω από 8 εκατ. προβολές.

Το βραβείο παρέλαβε ο προϊστάμενος του Γραφείου του ΕΟΤ της Κίνας, Γιάννης Πλεξουσάκης (φωτογραφία).

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media

Post Tags
Share Post