Τρίτη 23 Ιουλίου 2024

Βράβευση της Axia Hospitality από την Expedia Group για την επίδοση του Athens Mansion Luxury Suites

Μία σημαντική τιμητική διάκριση απέσπασε προ ημερών η ομάδα της Axia Hospitality από την Expedia Group.

Το βραβείο «Outstanding New Partner Performance» απονεμήθηκε στην Axia Hospitality για την επίδοση των πωλήσεων του ολοκαίνουργου Athens Mansion Luxury Suites, στο πλαίσιο του Athens Summit 2018.

Την ετήσια εκδήλωση της κορυφαίας -παγκοσμίως- πλατφόρμας πωλήσεων ξενοδοχείων, που πραγματοποιήθηκε  πριν από λίγες ημέρες σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης, τίμησαν περισσότεροι από 50 εκπρόσωποι αθηναϊκών ξενοδοχείων και τουριστικών επιχειρήσεων.

«Η διάκριση αυτή είναι πολύ σημαντική για την ομάδα μας. Από τη μια επιβεβαιώνει την προσπάθεια, τη μεθοδολογία και τις επιλογές μας στο κομμάτι της διαχείρισης των πωλήσεων ξενοδοχείων. Μας τονώνει, ώστε να συνεχίσουμε ακόμα πιο δυνατά και δυναμικά. Από την άλλη μας γεμίζει με ακόμα περισσότερη υπερηφάνεια για τα εξαιρετικά ξενοδοχεία – συνεργάτες που διαθέτουμε στο χαρτοφυλάκιό μας», αναφέρει σχετικά ο Γιάννης Κυρίτσης, Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Axia Hospitality και συνεχίζει «όταν ένα καλό ξενοδοχειακό προϊόν προωθείται στην παγκόσμια αγορά με απόλυτη γνώση για τους κανόνες της, συνέπεια  και επαγγελματισμό, τότε η επιτυχία είναι δεδομένη. Κι αυτό αποδεικνύει η βράβευση αυτή».

 

Λίγα λόγια για την Axia Hospitality

Αν και με μόλις πέντε χρόνια λειτουργίας, η Axia Hospitality έχει καταφέρει να κατακτήσει ένα μεγάλο κομμάτι της τουριστικής αγοράς. Με απόλυτη εξειδίκευση στη διαχείριση των πωλήσεων και των κρατήσεων, είναι ο απόλυτος σύμμαχος της ξενοδοχειακής επιχείρησης για τη βιωσιμότητα και την αύξηση της κερδοφορίας της. Η Axia Hopitality βραβεύεται σταθερά τα τρία τελευταία χρόνια με Tourism Award και Greek Hospitality Award για την καινοτομία του επιχειρηματικού μοντέλου της και των προϊόντων της. Αυτή τη στιγμή έχει συμβόλαια συνεργασίας με 73 ξενοδοχεία σε περισσότερους από 20 προορισμούς ανά την Ελλάδα.

 

Λίγα λόγια για το Athens Mansion Luxury Suites

Τοποθετημένο στο κέντρο της Αθήνας και σε ένα πλήρως ανακαινισμένο ιστορικό κτήριο, το Athens Mansion Luxury Suites άνοιγε τις πόρτες του τον περασμένο Μάρτιο.

Σε στρατηγική θέση, κοντά σε όλα τα αξιοθέατα της πόλης, με τον αέρα της γαλλικής φινέτσας να «πνέει» σε όλα του τα δωμάτια και προσφέροντας φιλοξενία που θυμίζει την παλιά αθηναϊκή αστική κοινωνία, το Athens Mansion θεωρείται μία από τις πιο ενδιαφέρουσες ξενοδοχειακές αφίξεις της χρονιάς.

Με θέα που φέρνει εντός τον παλμό της πόλης, εστιατόριο και roof garden που «κοιτάζουν» κατάματα την Ακρόπολη, απέχει μόλις 500 μέτρα από την πλατεία του Μοναστηρακίου και την εμπορική περιοχή της οδού Ερμού.