Πέμπτη 25 Απριλίου 2024

Βράβευση της ακτής του Mythos Palace Resort & Spa με «Γαλάζια Σημαία»

H ακτή του Μythos Palace Resort & Spa στoν Καβρό Αποκορώνου βραβεύτηκε για 15η συνεχή χρονιά με τη διάκριση της «Γαλάζιας Σημαίας», μια πιστοποίηση που αποδίδεται σε οργανωμένες ακτές που πληρούν αυστηρά κριτήρια καθαριότητας, οργάνωσης, υποδομών και ασφάλειας.

Η τελετή έπαρσης της σημαίας πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 18 Ιουνίου 2019 παρουσία της διεύθυνσης και του προσωπικού του ξενοδοχείου και εκπροσώπων του Δήμου Αποκορώνου.

Η «Γαλάζια Σημαία», σύμβολο ποιότητας αλλά και περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης της ομάδας του Mythos Palace Resort & Spa, ανεμίζει και φέτος στην ακτή του ξενοδοχείου, πιστοποιώντας ότι οι επισκέπτες του μπορούν να απολαμβάνουν πεντακάθαρα νερά, εύκολη πρόσβαση, υψηλού επιπέδου υποδομές, ναυαγοσωστικά μέσα, ενώ επίσης έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν στις περιβαλλοντικές δράσεις  που διοργανώνει.

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Το Mythos Palace Resort And Spa

Το Mythos Palace Resort And Spa είναι ένα 5άστερο θέρετρο που παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Το ξενοδοχείο βρίσκεται στην όμορφη περιοχή του Καβρού, στην παραλία Κουρνά του νομού Χανίων. Απέχει περίπου 15 λεπτά με τα πόδια από τη Λίμνη Κουρνά και 3 χλμ. από το γραφικό χωριό της Γεωργιούπολης.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στο Instagram