Κυριακή 25 Ιουλίου 2021

Βραβείο Οικονομικής Αριστείας για τη Eurocert στα Accounting Awards

Βραβείο Οικονομικής Αριστείας απονεμήθηκε στη EUROCERT στο πλαίσιο των Accounting Awards, μια νέα και δυναμική διοργάνωση που αναμένεται να καθιερωθεί με στόχο να αναδείξει τις εταιρείες με εξέχουσα πορεία σε οικονομικό, λογιστικό, διοικητικό επίπεδο κλπ.

Ειδικότερα, η EUROCERT διακρίθηκε στην κατηγορία «Οικονομική Αριστεία ανά κλάδο» και συγκεκριμένα στον κλάδο Έλεγχοι και Πιστοποιήσεις, που υπόκειται στον ευρύτερο πυλώνα «Οικονομικές Διευθύνσεις Εταιρειών».

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Η άψογη «ενορχήστρωση» των στελεχών που απαρτίζουν το τμήμα Οικονομικής Διοίκησης και Ανθρώπινου Δυναμικού της EUROCERT, οι στιβαρές σχέσεις και συνεργασίες που έχει αναπτύξει εντός και εκτός συνόρων, καθώς και οι άμεσες διαδικασίες και τα σύγχρονα εργαλεία που χρησιμοποιεί για τη βέλτιστη απόκριση στις ανάγκες των πελατών της, αποτέλεσαν τους κυριότερους λόγους που διασφάλισαν μια τόσο σημαντική βράβευση για τη EUROCERT.

Η EUROCERT είναι ένας 100% Ελληνικός Οργανισμός Πιστοποίησης, με πολυεθνικό χαρακτήρα, που δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 40 χώρες παγκοσμίως.

Αποτελεί έναν ανεξάρτητο φορέα Επιθεωρήσεων, Ελέγχων και Πιστοποιήσεων που διαθέτει άρτια εκπαιδευμένο και έμπειρο επιστημονικό προσωπικό με ένα ευρύ φάσμα ειδικοτήτων και παρέχει πάνω από 50 υπηρεσίες Ελέγχων/Πιστοποιήσεων σε κλάδους ανάμεσα στους οποίους είναι τα τρόφιμα και τα αγροτικά προϊόντα, ο τουρισμός, η ενέργεια, η βιομηχανία και η ναυτιλία.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media

Post Tags
Share Post