Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2019

Βραβεία TripAdvisor 2019: Το Porto Sani & το Sani Club του Sani Resort στα 10 καλύτερα ξενοδοχεία στον κόσμο

Το Sani Resort αναδείχθηκε (και φέτος) ως ένα από τα κορυφαία θέρετρα του κόσμου, κερδίζοντας σημαντικές διακρίσεις σε δύο από τις – συνολικά εννέα – κατηγορίες των Travelers’ Choice™ Awards 2019, της μεγαλύτερης ταξιδιωτικής πλατφόρμας στο χώρο του παγκόσμιου τουρισμού.

Πιο συγκεκριμένα, το Porto Sani αναγνωρίζεται ως ένα από τα 10 καλύτερα ξενοδοχεία πολυτελείας (Top luxury hotels) στην Ευρώπη (#4) και τον κόσμο (#8), το Sani Club βρίσκεται μεταξύ των 10 καλύτερων ξενοδοχείων για οικογενειακές διακοπές (Top family hotels) στην Ευρώπη (#4) και τον κόσμο (#7), ενώ τα Sani Beach και Sani Asterias (φωτογραφία) βρίσκονται ανάμεσα στις δέκα καλύτερες επιλογές στις συγκεκριμένες κατηγορίες, για την Ελλάδα και την Ευρώπη.

Βασισμένα αποκλειστικά στις εντυπώσεις και την κριτική εκατομμυρίων ταξιδιωτών σε ολόκληρο τον κόσμο, τα TripAdvisor’s Travelers’ Choice™ Awards, τα οποία απονέμονται φέτος για 17η φορά, αναγνωρίζονται ως ένας από τους πιο αξιόπιστους δείκτες της ποιότητας ενός τουριστικού προορισμού.

«Για μία ακόμη χρονιά, οι επισκέπτες, οι οποίοι επέλεξαν να ζήσουν τη μοναδική εμπειρία διακοπών που προσφέρει το Sani Resort, μας τίμησαν με εξαιρετικές κριτικές, αναδεικνύοντας το συγκρότημα Sani ως ένα από τα 10 κορυφαία θέρετρα στον κόσμο, γεγονός που μας γεμίζει περηφάνεια και μας δίνει το απαραίτητο κίνητρο να συνεχίσουμε με ακόμη μεγαλύτερη προσήλωση την προσπάθειά μας να διατηρηθούμε στην κορυφή. Αν μάλιστα αναλογιστεί κανείς ότι το Sani Dunes, η πρόσφατη προσθήκη στο χαρτοφυλάκιο μας, δεν συμμετείχε στην αξιολόγηση του 2018, αλλά είναι πανέτοιμη για την επόμενη, τότε η προσμονή μας για καλύτερα αποτελέσματα του χρόνου είναι ακόμα μεγαλύτερη. Πίσω απ΄ όλες τις διακρίσεις βρίσκονται οι άνθρωποί μας, στους οποίους και αξίζουν τα εύσημα», δήλωσε ο Γιώργος Γαβρήλος, Γενικός Διευθυντής Λειτουργίας του Sani Resort.

 

Σχετικά με το SANI RESORT

Σε μια έκταση 4.500 στρεμμάτων στην Κασσάνδρα της Χαλκιδικής, το SANI RESORT αποτελείται από πέντε ξενοδοχεία τα Sani Beach, Sani Club, Porto Sani, Sani Asterias και Sani Dunes, τα οποία λειτουργούν από τον Απρίλιο έως το Νοέμβριο προσφέροντας διαμονή και υπηρεσίες 5 αστέρων, προσαρμοσμένες στις ανάγκες και τις προτιμήσεις κάθε επισκέπτη.

Το SANI RESORT διαθέτει σύγχρονες αθλητικές υποδομές όπως, μεταξύ άλλων, κέντρα θαλάσσιων σπορ και καταδύσεων, ακαδημία ποδοσφαίρου σε συνεργασία με την Chelsea FC Foundation και την Ακαδημία Τένις του Raphael Nadal, καθώς και εξειδικευμένους χώρους για τη διασκέδαση και τη δημιουργική απασχόληση παιδιών και εφήβων. Διαθέτει επιπλέον πέντε σύγχρονα spa, ανοικτό θέατρο, μαρίνα και εμπορικό κέντρο με κομψά καταστήματα, καθώς και μια πλειάδα βραβευμένων εστιατορίων και μπαρ που καλύπτουν κάθε γαστριμαργική προτίμηση. Την όλη εμπειρία έρχονται να συμπληρώσουν το Sani Gourmet και το Sani Festival, δύο μοναδικά φεστιβάλ διεθνούς εμβέλειας, αφιερωμένα στην υψηλή γαστρονομία, τον πολιτισμό και τη μουσική από όλες τις πλευρές του κόσμου, με έμφαση στην jazz και τη διεθνή σκηνή.

Τo Sani Resort είναι μέλος του ξενοδοχειακού ομίλου LBRI, με έδρα το Λουξεμβούργο και με κύριους μετόχους τους Σταύρο και Ανδρέα Ανδρεάδη, Mathieu Guillemin, Oaktree Capital Management LP, Goldman Sachs Asset Management, Hermes GPE και επενδυτικά κεφάλαια.

Post Tags
Share Post