Τρίτη 6 Ιουνίου 2023

Βραδιές Eurovision στο ξενοδοχείο Brown Acropol της Ομόνοιας

Το «Brown Acropol» το πρώτο ξενοδοχείο που άνοιξε ο όμιλος Brown Hotels στην Ελλάδα και που ξεχωρίζει για το 70s χαρακτήρα του, την ρετρό ατμόσφαιρα και το παραδεισένιο rooftop με θέα την Ακρόπολη, έχει κλέψει τις εντυπώσεις με τα ξεχωριστά event που διοργανώνει, αποτελώντας πόλο έλξης και σημείο συνάντησης για το κοινό της πόλης.

Με αφορμή τη φετινή Eurovision, σε συνεργασία με το creative boutique agency «QUENVO» σας καλεί σε μια μία ξεχωριστή βραδιά Bingo Night με θεματική την Eurovision, σήμερα Παρασκευή 12 Μαΐου στις 21:00, στον πρώτο όροφο του ξενοδοχείου, ενώ παρουσιάστρια του event θα είναι η γνωστή Drag Queen Filothei, που έχει μυήσει, φέτος, το κοινό της Αθήνας σε βραδιές Bingo.

 

 

Η βραδιά όμως δε σταματάει εκεί, καθώς το Σάββατο 13 Μαΐου στις 22:00 θα γίνει η live προβολή του μεγάλου τελικού της Eurovision στο rooftop (φωτογραφίες) του ξενοδοχείου, με ξεχωριστή παρέα τη Drag Queen Doukissa για να χορέψετε όλοι μαζί στον παλμό της μουσικής.

Εισιτήρια για το Eurovision Bingo Night προπωλούνται στο Ticketservices και αφορούν μόνο την είσοδο στο Show, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι μέρος των εισιτηρίων θα στηρίξει τις δράσεις της «Θετικής Φωνής».

 

Eurovision Bingo Night, Brown Acropol, Παρασκευή 12 Μαΐου.

Παναγή Τσαλδάρη (Πειραιώς) 1, Ομόνοια

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις για τη Live βραδιά Eurovision στο rooftop του Brown Acropol: 214-4441300

Share Post