Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2018

Volotea: Και το χειμώνα πτήσεις από Αθήνα για Σαντορίνη, Ηράκλειο και Μύκονο

Την επέκταση και τη χειμερινή περίοδο των δρομολογίων της, έχοντας υπερτριπλασιάσει τον αριθμό των επιβατών της μέσα σε ένα εξάμηνο λόγω της νέας βάσης στο αεροδρόμιο της Αθήνας, ανακοίνωσε χθες η ισπανική αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους Volotea.

H αεροπορική εταιρεία εγκαινίασε στις 3 Μαΐου τη βάση της στην Αθήνα, αυξάνοντας τη δραστηριότητά της στην Ελλάδα. Από τον Ιανουάριο έως τον Ιούνιο, η Volotea μετέφερε 100.000 επιβάτες στην Αθήνα, δηλαδή 3,5 φορές περισσότερους από την αντίστοιχη περίοδο πέρυσι, επιτυγχάνοντας πληρότητες της τάξης του 93% κατά μέσο όρο.

Η βάση της Volotea στο αεροδρόμιο της Αθήνας, με τη μόνιμη πλέον στάθμευση ενός αεροσκάφους Boeing 717, δημιούργησε 30 θέσεις εργασίας που καλύπτουν τις επιχειρησιακές ανάγκες της, ενώ ενίσχυσε και τη δραστηριότητά της, προσθέτοντας δύο νέα δρομολόγια στα έξι που ήδη πραγματοποιούνταν.

Σε ό,τι αφορά τις επιδόσεις των δύο νέων δρομολογίων που ξεκίνησαν το Μάιο του 2018, προς το Ηράκλειο και τη Βερόνα, οι αντίστοιχες υψηλές πληρότητες ήταν της τάξης του 94% και του 88%, αντίστοιχα.

Χθες η Volotea ανακοίνωσε ότι τα δρομολόγια προς Σαντορίνη, Ηράκλειο, Μύκονο και Βενετία επεκτείνονται και θα πραγματοποιούνται και την επερχόμενη χειμερινή περίοδο, με τρεις έως τέσσερις πτήσεις την εβδομάδα.

Η Volotea εξυπηρετεί πλέον από την Αθήνα ένα σύνολο οκτώ προορισμών: τρία δρομολόγια εσωτερικού (Σαντορίνη, Μύκονος και Ηράκλειο) και πέντε δρομολόγια στην Ιταλία (Βενετία, Μπάρι, Γένοβα, Παλέρμο και Βερόνα).

 

Πηγή: www.naftemporiki.gr

Post Tags
Share Post
Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιο σας