Τετάρτη 24 Απριλίου 2024

visitkavala.gr: Νέα ιστοσελίδα τουριστικής προβολής της Καβάλας

Το τουριστικό πρόσωπο της Καβάλας παρουσιάζεται πλέον μέσα από την ιστοσελίδα visitkavala.gr, που δημιούργησε η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ» του Δήμου Καβάλας, σε μια προσπάθεια αναβάθμισης του τουριστικού προϊόντος της περιοχής.

Στόχος είναι η προσέλκυση νέων επισκεπτών παρέχοντάς τους ταυτόχρονα εύκολη περιήγηση για τη συγκέντρωση χρήσιμων πληροφοριών για μια ενδιαφέρουσα επίσκεψη και διαμονή στην αποκαλούμενη «Γαλάζια Πόλη» της ανατολικής Μακεδονίας.

Η ιστοσελίδα δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους επισκέπτες, να δουν και να γνωρίσουν την πόλη με μια άλλη ματιά. Κατά την περιήγησή του ο επισκέπτης της ιστοσελίδας θα συναντήσει πολλές καινοτόμες εφαρμογές όπως:

Το calendar, όπου ο επισκέπτης της ιστοσελίδας ενημερώνεται σε πραγματικό χρόνο για το τι γίνεται, που γίνεται και πως θα πάει από κει που βρίσκεται, όσον αφορά εκδηλώσεις, παραστάσεις, διοργανώσεις event κλπ.

Το trip planner, το οποίο λειτουργεί ως ένα ιδιότυπο καλάθι αγορών, όπου ο επισκέπτης της ιστοσελίδας επιλέγει και τοποθετεί μέσα ότι τον ενδιαφέρει από την πλοήγηση του και στο τέλος σχεδιάζει το ταξίδι του πάνω σ’ ένα ημερολόγιο τοποθετώντας αυτά που επέλεξε στις ημερομηνίες που επιθυμεί.

Το media center, μέσα από το οποίο ο καθένας μπορεί να λάβει ηλεκτρονικά φωτογραφικό υλικό και άδεια χρήσης του.

 

Πηγή: www.real.gr