Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2023

Βασίλης Μηναδάκης (Grecotel): Το 2019 ανοίγουμε 5άστερο boutique ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας

Το 2019 θα ανοίξει 5άστερο boutique ξενοδοχείο της Grecotel στην οδό Μητροπόλεως, στο κέντρο της Αθήνας, αναφέρει μεταξύ άλλων, ο Βασίλης Μηναδάκης, ο γενικός διευθυντής του ομίλου Grecotel, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ».

Διαβάστε τα σημαντικότερα σημεία της συνέντευξης του κ. Μηναδάκη

 

1. «Δεν θα πρέπει να αγνοήσουμε την ενδυνάμωση ανταγωνιστικών προορισμών, όπως η Τουρκία και η Αίγυπτος, αλλά και τις εκκρεμότητες στην ευρωπαϊκή πολιτική σκηνή, όπως το Brexit. Όλα τα παραπάνω δημιουργούν μια συγκρατημένη αισιοδοξία για τη νέα σεζόν, αλλά και διαφορετικές προσδοκίες ανά αγορά».

2. «Μετά τις φετινές επενδύσεις ύψους 42 εκατ. ευρώ για τον εκσυγχρονισμό των ξενοδοχείων μας σε Κέρκυρα, Ρόδο, Πελοπόννησο, Κρήτη και Χαλκιδική, το 2019 συνεχίζουμε ολοκληρώνοντας πολλά από τα βελτιωτικά έργα, ενώ επιπλέον επενδύουμε σε αναβαθμίσεις προϊόντων και καινοτομίες, με στόχο να καλύψουμε τις ανάγκες του σύγχρονου επισκέπτη. Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται και η περαιτέρω αναβάθμιση του πολυτελούς Rhodos Royal σε LUX.ME Rhodos, στα «χνάρια» των επιτυχημένων LUX.ME White Palace στο Ρέθυμνο και LUX.ME Daphnila Bay Dassia στην Κέρκυρα».

3. «Στην Grecotel πρωτοπορούμε και επενδύουμε στην εξέλιξη και στον εμπλουτισμό των προϊόντων που προσφέρουμε στους φιλοξενουμένους μας με όλο και πιο ελκυστικές και ενδιαφέρουσες συνεργασίες και προτάσεις. Απόδειξη το πρωτοποριακό και επιτυχημένο LUX.ME (Luxury Made Easy) concept, που απευθύνεται σε επισκέπτες που θέλουν να απολαμβάνουν υπηρεσίες και παροχές υψηλού επιπέδου και ποιότητας».

4. «Η Αθήνα, μετά την αναγέννηση του εγκαταλελειμμένου λόγω της κρίσης κέντρου της, συνιστά πλέον έναν από τους δημοφιλέστερους city – break προορισμούς της Ευρώπης. Αυτό προκύπτει από τις αυξητικές τάσεις στις αφίξεις και από το συνολικό επενδυτικό ενδιαφέρον».

5. «Στο πλαίσιο του επενδυτικού προγράμματος της Grecotel, προχωράμε στη δημιουργία ενός νέου πολυτελούς ξενοδοχείου στην καρδιά της Αθήνας το 2019. Πρόκειται για ένα boutique ξενοδοχείο που θα λειτουργήσει στο νεοκλασικό διατηρητέο κτίριο Καλλιμασιώτη στην οδό Μητροπόλεως. Θα διαθέτει υπερσύγχρονο σχεδιασμό και μοντέρνα αισθητική στο εσωτερικό, σε συνδυασμό με το επί χρόνια αναγνωρισμένο, υψηλού επιπέδου service της Grecotel».

 

Διαβάστε ΕΔΩ ολόκληρη τη συνέντευξη του κ. Μηναδάκη στο kathimerini.gr.

Φωτογραφία: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΛΑΪΚΟΣ


 

Σημείωση eTravel News

Στην οδό Μητροπόλεως 49 και Καπνικαρέας, το κτήριο που για πολλά χρόνια στέγαζε κατάστημα του ομίλου Χυτήρογλου (φωτογραφία), έχει νοικιαστεί από τον όμιλο Δασκαλαντωνάκη (Grecotel), με σκοπό να μετατραπεί σε ξενοδοχείο. Σύμφωνα με παλαιότερο δημοσίευμα στο kathimerini.gr, το κόστος της μετατροπής του κτηρίου σε 5άστερο boutique ξενοδοχείο θα φθάσει τα 8.000.000 ευρώ και η δυναμικότητα του θα ξεπεράσει τα 50 δωμάτια.