Τετάρτη 12 Αυγούστου 2020

Η Vario συμμετέχει στην έκθεση XENIA 2018

H VARIO συμμετέχει στην έκθεση XENIA στις 24, 25 & 26 Νοεμβρίου 2018, με σκοπό για ακόμη μία χρονιά η ομάδα της να παρουσιάσει καινοτόμες ιδέες και λύσεις που αφορούν τον ξενοδοχειακό κλάδο.

Στο ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο της VARIO στο Hall 1 (C06 / D07) θα παρουσιαστούν ολοκληρωμένες σύγχρονες λύσεις που βελτιώνουν την παραγωγικότητα του προσωπικού του ξενοδοχείου, ενώ ταυτόχρονα δημιουργούν μια μοναδική εμπειρία στον επισκέπτη.

Συγκεκριμένα, θα προβληθούν οι ιταλικές σειρές της GFL για τα Hotel Amenities, καθώς και τα αναλώσιμα Duni για το στρώσιμο του τραπεζιού που υπόσχονται να δημιουργήσουν ιδιαίτερη ατμόσφαιρα στο χώρο των ξενοδοχείων ανάλογα με την περίσταση.

Επίσης, στο περίπτερο της VARIO θα γίνεται επίδειξη καινοτόμων συστημάτων καθαρισμού με ειδικά σχεδιασμένα εργονομικά προϊόντα που θα βοηθούν στην εύκολη και γρήγορη ολοκλήρωση των εργασιών των καθηκόντων των εργαζομένων. Ταυτόχρονα, θα παρουσιάζονται προϊόντα και αναλώσιμα μπάνιου, καθώς και εξειδικευμένες λύσεις για την οργάνωση της επαγγελματικής κουζίνας, αλλά και των υπολοίπων χώρων του ξενοδοχείου με στόχο την αναβάθμιση των χώρων με προϊόντα υψηλής ποιότητας.

Στο περίπτερο της VARIO θα προβάλλονται συνολικές λύσεις υψηλής προστιθέμενης αξίας  που υπόσχονται υψηλή ποιότητα σε ότι προσφέρουν. Συγκεκριμένα θα βρείτε προϊόντα των brands Rubbermaid, Vileda Professional, Tork, Kimberly-Clark Professional (Kleenex), Diversey, Buzil, Vikan, Deiss, Wrapmaster και Papernet.

Post Tags
Share Post