Πέμπτη 22 Απριλίου 2021

Vario: Στηρίζοντας όσους το έχουν ανάγκη

Η VARIO, ως οργανισμός ανθρώπων, διαθέτει την αγάπη, το χρόνο και τα προϊόντα της σε συνανθρώπους μας που το έχουν πραγματικά ανάγκη.

Τις φετινές γιορτές, στηρίζοντας τη βελτίωση των συνθηκών υγιεινής των λιγότερο προνομιούχων συνανθρώπων μας, προσφέρει στο Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων (ΚΥΑΔΑ) καθαριστικά επιφανειών, απορρυπαντικά και προϊόντα προσωπικής υγιεινής.

Παράλληλα, συμβάλλει στο έργο του Ομίλου για την UNESCO Πειραιά και Νήσων και της ΜΚΟ «Μπορούμε» προσφέροντας τα απαραίτητα προϊόντα για το στρώσιμο του εορταστικού τραπεζιού.

Η VARIO, δεσμεύεται ότι θα συνεχίσει μέσω των δραστηριοτήτων της να συμβάλλει στη δημιουργία ενός υγιεινού, ασφαλούς, φιλόξενου και κυρίως ανθρώπινου περιβάλλοντος.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Λίγα λόγια για τη VARIO
Η VARIO Α.Ε. ιδρύθηκε το 2004 και είναι το αποκλειστικό μέλος της Inpacs για την Ελλάδα και την Κύπρο.

Σήμερα, η εταιρεία είναι ένας από τους μεγαλύτερους προμηθευτές επαγγελματικών προϊόντων και αναλώσιμων για επιχειρήσεις (προϊόντα χάρτου, αναλώσιμα catering, απορρυπαντικά, εργαλεία καθαρισμού, προϊόντα ατομικής προστασίας, διαχείριση απορριμμάτων, guest amenities κ.ά.).

Περισσότεροι από 7.000 προϊοντικοί κωδικοί χρησιμοποιούνται καθημερινά σε χιλιάδες σημεία σε όλη τη χώρα, όπως ξενοδοχεία, βιομηχανίες, αλυσίδες εστίασης, μονάδες υγείας, γραφεία επιχειρήσεων, αεροδρόμια κ.ά., ενώ το 45% των προϊόντων που προσφέρει στους πελάτες της φέρουν περιβαλλοντική πιστοποίηση.

Το όραμα της Vario είναι να γίνει ο «Your Business Supply Partner», δημιουργώντας επιπλέον αξία για τους πελάτες, τους ανθρώπους και την κοινωνία.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media

Post Tags
Share Post