Σάββατο 4 Ιουλίου 2020

Urban Nest Suites & Apartments: Nέο πολυτελές ξενοδοχείο διαμερισμάτων στην περιοχή του Ψυρρή

Άνοιξε πριν μερικές εβδομάδες και λειτουργεί το πολυτελές ξενοδοχείο διαμερισμάτων και σουιτών Urban Nest, στην καρδιά του Ψυρρή, στην οδό Καραϊσκάκη 30.

Στεγάζεται σε ένα πλήρως ανακαινισμένο κτήριο της περιοχής, στο οποίο δόθηκε ιδιαίτερη φροντίδα στην επιλογή υλικών και στο σχεδιασμό των ανέσεων για τους πελάτες του.

Το κατάλυμα διαθέτει 15 διαμερίσματα από 32 έως 53 τ.μ. με μοντέρνο σχεδιασμό, πλήρως εξοπλισμένες κουζίνες και υψηλή αισθητική, καθώς και ένα ιδιαίτερο δίκλινο δωμάτιο με πανοραμική θέα της Ακρόπολης και όλης της Αθήνας.

Οι τύποι δωματίων είναι επιλεγμένοι έτσι ώστε να ταιριάζουν στις ανάγκες κάθε επισκέπτη, είτε πρόκειται για οικογένειες, είτε για παρέες φίλων ή για ζευγάρια, καθώς τα μεγάλα διαμερίσματα μπορούν άνετα να φιλοξενήσουν έως και τέσσερα άτομα.

Οι πρώτες ημέρες λειτουργίας έχουν ήδη δώσει στο κατάλυμα την υψηλότερη βαθμολογία εντυπώσεων από τους επισκέπτες σε όλα τα review sites, κάτι που συνάδει με τη φιλοσοφία όλης της ομάδας του Urban Nest για παροχές υπηρεσιών φιλοξενίας υψηλού επιπέδου.

Το άνοιγμα και τη λειτουργία του καταλύματος επιμελείται η ομάδα της Cielotel.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στο Instagram