Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023

Η UNISON συνεργάτης υπηρεσιών anti-Covid19 σε επτά αεροδρόμια διαχείρισης από τη Fraport

Η UNISON, στο πλαίσιο της συνεργασίας με την Fraport Greece παρέχει κατ’ αποκλειστικότητα ολοκληρωμένες υπηρεσίες καθαρισμού και απολύμανσης anti-Covid19 σε επτά από τα 14 αναβαθμισμένα αεροδρόμια διαχείρισης Fraport Greece.

Διασφαλίζοντας ένα καθαρό, υγιές και φιλόξενο περιβάλλον με πιστοποιημένες μεθόδους υψηλής ποιότητας, η UNISON αποτελεί στρατηγικό συνεργάτη της Fraport Greece, συμβάλλοντας καταλυτικά στην Πιστοποίηση των νέων αεροδρομίων από το Διεθνή Οργανισμό Αεροδρομίων (ACI World), αναφορικά με την εφαρμογή των υγειονομικών μέτρων με στόχο την αναχαίτιση της διασποράς του κορονοϊού.

Πιο συγκεκριμένα, οι υπηρεσίες αφορούν την απολύμανση κατά Covid19, καθαρισμό, υπηρεσίες pest (απεντόμωση / απολύμανση), καθώς και την παροχή αναλώσιμων, στα αεροδρόμια Ρόδου, Κω, Σαντορίνης, Μυκόνου, Μυτιλήνης, Σάμου και Σκιάθου.

Η συνεργασία αυτή αποτελεί επιστέγασμα της εμπιστοσύνης της Fraport Greece στην αξιοπιστία και την εξειδίκευση της UNISON για τη διασφάλιση υψηλού επιπέδου υπηρεσιών καθαρισμού και απολύμανσης σε επτά πύλες εισόδου της χώρας, σε μια εποχή που ο τουρισμός αποτελεί προτεραιότητα για όλους.

Τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες κατευθυντήριες οδηγίες από τις αρμόδιες υγειονομικές αρχές, η UNISON συμβάλει ενεργά στην εφαρμογή των πρωτοκόλλων για την εύρυθμη και απρόσκοπτη λειτουργία επτά αεροδρομίων της Fraport Greece.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Ο Κωνσταντίνος Μωραϊτάκης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της UNISON, δήλωσε σχετικά:

«Η UNISON συνεχίζει να απαντά με συνέπεια στις σύγχρονες ανάγκες που δημιουργήθηκαν λόγω της εξάπλωσης της πανδημίας, ενισχύοντας μέσα από τις καινοτόμες υπηρεσίες της το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών, αλλά και όλων εκείνων που φτάνουν κάθε μέρα στη χώρα μας. Με ευθύνη απέναντι στους συνεργάτες μας στη Fraport Greece, συνεχίζουμε να εργαζόμαστε με την ίδια επιμονή και είμαστε περήφανοι που συμβάλουμε από τη δική μας πλευρά στην πιστοποίηση των αεροδρομίων – σε νησιά πόλο έλξης επισκεπτών από όλο τον κόσμο – αλλά και στο να κερδίσουμε το μεγάλο στοίχημα του τουρισμού».

Ο Ηλίας Μαραγκάκης, Γενικός Διευθυντής Επιχειρησιακών Λειτουργιών της Fraport Greece, υπογράμμισε:

«Τα 14 αεροδρόμια διαχείρισης Fraport Greece έλαβαν πρόσφατα από το Διεθνή Οργανισμό Αεροδρομίων πιστοποίηση μεταξύ άλλων και για το υψηλό επίπεδο καθαρισμού και απολύμανσης όλων των χώρων και επιφανειών των αεροδρομίων. Η πιστοποίηση αυτή αντικατοπτρίζει και το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών που προσφέρουν οι συνεργάτες μας, όπως η UNISON στα επτά Περιφερειακά Αεροδρόμια του Αιγαίου, που διασφαλίζουν υψηλού επιπέδου καθαριότητα εντός των πολύ απαιτητικών αεροδρομιακών υποδομών».

 

Λίγα λόγια για τον Όμιλο UNISON
Η εταιρεία (ως ISS) έχει δυναμική παρουσία στον κλάδο του Facility Management στην εγχώρια αγορά από το 1977.

Σήμερα, ως UNISON πλέον, κατέχει την ηγετική θέση που έχει κατακτήσει εδώ και τέσσερις δεκαετίες, παραμένοντας αποκλειστικός συνεργάτης της ISS.

Αξιοποιώντας την εμπειρία, την τεχνογνωσία και τις καινοτόμες πρακτικές του Ομίλου, αλλά και την εξειδικευμένη ομάδα των 2.000 ανθρώπων του, παρέχει ολοκληρωμένες και κορυφαίου επιπέδου υπηρεσίες Facility Management αλλά και ανθρώπινου δυναμικού, καθώς η UNISON Human Resources αποτελεί μέλος του Ομίλου και την πρώτη Εταιρεία Προσωρινής Απασχόλησης στην Ελλάδα.

Ο Όμιλος καλύπτει τις ανάγκες και απαιτήσεις κάθε Οργανισμού με ολοκληρωμένα συστήματα υπηρεσιών (Integrated Facility Services), εξασφαλίζοντας ένα καθαρό, υγιές και φιλόξενο περιβάλλον εργασίας, την επίβλεψη, διαχείριση αλλά και συντήρηση τόσο των εσωτερικών όσο και των εξωτερικών χώρων μίας επιχείρησης, μέχρι τη φύλαξη & ασφάλεια, αξιοποιώντας σύγχρονες και δοκιμασμένες τεχνολογίες, πλήρως ευθυγραμμισμένες με τον ανθρώπινο παράγοντα.

Στόχος είναι η ουσιαστική στήριξη των πελατών της, ώστε οι επιχειρήσεις να απεμπλακούν από τη διαχείριση και τη συντήρηση των κτιριακών εγκαταστάσεων και να έχουν τη δυνατότητα να αφοσιωθούν στη βασική επιχειρηματική τους δραστηριότητα.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media

Post Tags
Share Post