Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2020

Το 5άστερο Marbella Corfu Hotel της Κέρκυρας, πιστοποιήθηκε από τον οργανισμό πιστοποιήσεων και επιθεωρήσεων TÜV AUSTRIA, με το Σχήμα Πιστοποίησης TÜV AUSTRIA CoVid Shield, σε επίπεδο «Principal».

Το πολυτελές ξενοδοχείο που βρίσκεται σε μια υπέροχη τοποθεσία στην όμορφη νοτιοανατολική ακτή της Κέρκυρας, με θέα στο Ιόνιο Πέλαγος και υποδέχεται τους επισκέπτες του από το 1971, έχει ανεβάσει τον πήχη της φιλοξενίας για τα ελληνικά δεδομένα και έχει ξεχωρίσει στις καρδιές των επισκεπτών.

Μετά την ολοκλήρωση πολλαπλών επιθεωρήσεων η εταιρεία πιστοποίησε ακόμη ένα πολυτελές ξενοδοχείο επιβεβαιώνοντας ότι τηρούνται όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα κατά της εξάπλωσης του COVID-19 στις εγκαταστάσεις του, καθώς και το ότι διαθέτει όλες τις κατάλληλες υποδομές και διαδικασίες για την αποφυγή εξάπλωσης της νόσου.

Το καινοτόμο σχήμα με την υπογραφή παγκοσμίου κύρους της TÜV AUSTRIA ενισχύει την εμπιστοσύνη των επισκεπτών που επιλέγουν το Marbella Corfu για αξέχαστες διακοπές.

RevitUp – Digital & Revenue Management

Στο πλαίσιο της πιστοποίησης, η Γενική Διεύθυνση του Marbella Corfu Hotel, υπογράμμισε:

«Μετά τη δύσκολη συγκυρία που αντιμετωπίσαμε το προηγούμενο διάστημα με την εξάπλωση του COVID-19, η TÜV AUSTRIA δίνει στα ξενοδοχεία και σε όλο τον κλάδο του Τουρισμού την ευκαιρία να ξαναχτίσουν την εμπιστοσύνη των επισκεπτών. Με αισιοδοξία και την ελπίδα ότι η επιστροφή στην κανονικότητα θα είναι ομαλή, συνεχίζουμε για ένα υπέροχο ελληνικό καλοκαίρι που και φέτος θα είναι μοναδικό για όλους, με την υπογραφή αξιοπιστίας της TÜV AUSTRIA».

Σημειώνεται ότι το σχήμα πιστοποίησης TÜV AUSTRIA CoVid Shield απευθύνεται σε επιχειρήσεις φιλοξενίας (ξενοδοχεία, καταλύματα), εστίασης, παρασκευής και μεταποίησης τροφίμων, μεταφορικές εταιρείες και εφοδιαστική αλυσίδα (supply chain), λιανικού εμπορίου (supermarkets, εμπορικά καταστήματα, εμπορικά κέντρα), άθλησης και γυμναστικής, δημόσιες υπηρεσίες, εκπαιδευτικά κέντρα, σχολεία, εταιρείες διαχείρισης εγκαταστάσεων (facility management) κ.ά.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media