Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2022

Turkish και Copa Airlines ξεκινούν πτήσεις κοινού κωδικού

Η Turkish Airlines ξεκινά πτήσεις κοινού κωδικού μεταξύ Ευρώπης και Λατινικής Αμερικής σε συνεργασία με την Copa Airlines.

Με τη συμφωνία αυτή, επιβάτες από αρκετούς προορισμούς της Λατινικής Αμερικής και της Ευρώπης θα απολαμβάνουν ιδανικές συνδέσεις μέσω των στρατηγικά τοποθετημένων κόμβων των αερομεταφορέων στον Παναμά και στην Τουρκία, τη χώρα που συνδέει την Ανατολή με τη Δύση.

Ο στρατηγικός κόμβος Hub of the Americas της Copa Airlines, στην πόλη του Παναμά, θα επιτρέπει στους επιβάτες που έρχονται από την Κωνσταντινούπολη να συνδέονται γρήγορα και αποτελεσματικά με 74 προορισμούς στηv Αμερική και την Καραϊβική, συμπεριλαμβανομένων των σημαντικότερων πόλεων της περιοχής.

Επίσης, με τη συμφωνία αυτή, οι προερχόμενοι από τη Λατινική Αμερική επιβάτες, που ταξιδεύουν με την Turkish Airlines μέσω του στρατηγικού κόμβου της Κωνσταντινούπολης, που συνδέει την Ανατολή με τη Δύση, θα έχουν περισσότερες επιλογές εισόδου στην Ευρώπη, αλλά και στην Αφρική, στην Ασία / Άπω Ανατολή και στη Μέση Ανατολή.