Κυριακή 14 Αυγούστου 2022

Οι επιβάτες της Turkish Airlines θα παρακολουθήσουν το Super Bowl στις 5 Φεβρουαρίου

 

Η Turkish Airlines, η αεροπορική εταιρεία που πετάει στις περισσότερες χώρες του κόσμου με το σύνθημα «Widen your World», φέρνει τώρα στον αέρα το πνεύμα του Super Bowl.

Οι επιβάτες της Turkish Airlines θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν το Super Bowl, τον τελικό του αμερικανικού National Football League, ζωντανά σε όλες τις πτήσεις με σύνδεση στο Internet στις 5 Φεβρουαρίου 2017.

«Όχι μόνο μεταφέρουμε τους επιβάτες μας στις περισσότερες χώρες του κόσμου, αλλά θέλουμε οι πτήσεις μας να προσφέρουν το υψηλότερο δυνατό επίπεδο εξυπηρέτησης. Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα προσφέρουμε στους επιβάτες μας την εμπειρία του American Football με το Super Bowl σε υψόμετρο χιλιάδων ποδιών και επιπλέον σε αυτή τη μετάδοση θα κάνει το ντεμπούτο του το νέο μας διαφημιστικό», σχολίασε ο Διευθύνων Σύμβουλος Marketing της Turkish Airlines κ. Ahmet Olmustur, σχετικά με την απόφαση της μετάδοσης του Super Bowl, του δημοφιλέστερου show στην ιστορία της τηλεόρασης των ΗΠΑ, ζωντανά στις πτήσεις της Turkish Airlines.

 

Post Tags
Share Post