Τρίτη 16 Αυγούστου 2022

Η Turkish Airlines και η Pakistan Airlines διευρύνουν τη συνεργασία τους για πτήσεις κοινού κωδικού

 

Η Turkish Airlines και η Pakistan International Airlines διευρύνουν τη συνεργασία τους για πτήσεις με κοινό κωδικό (codeshare agreement) από την 1η Φεβρουαρίου 2017, με σκοπό η προσθήκη των νέων γραμμών να επιτρέψει στις δύο αεροπορικές εταιρείες να επεκταθούν σε νέες αγορές και στους επιβάτες περισσότερες δυνατότητες για να ταξιδέψουν.

Με την επέκταση της συμφωνίας για τις πτήσεις κοινού κωδικού, η Pakistan Airlines θα είναι σε θέση να διαθέτει θέσεις σε πτήσεις της Turkish Airlines από την Κωνσταντινούπολη προς την Ατλάντα, το Γιοχάνεσμπουργκ, την Αθήνα, το Άμστερνταμ, την Τασκένδη, τη Μόσχα, το Μαϊάμι, τη Βοστόνη, το Χιούστον, την Ουάσιγκτον, το Λος Άντζελες, το Σαν Φρανσίσκο και το Σικάγο με το δικό της κωδικό και αριθμό πτήσης, εκτός από την ήδη υπάρχουσα συνεργασία στις πτήσεις από την Κωνσταντινούπολη, από και  προς το Καράτσι, το Ισλαμαμπάντ και τη Λαχόρη.

Παράλληλα η Turkish Airlines θα διαθέτει στην αγορά τις πτήσεις της Pakistan Airlines από το Καράτσι και το Ισλαμαμπάντ προς το Ντουμπάι, το Άμπου Ντάμπι και το Μουσκάτ και από τη Λαχόρη προς το Ντουμπάι και το Άμπου Ντάμπι με το δικό της κωδικό και αριθμό πτήσης.

Η Turkish Airlines πραγματοποιεί σήμερα επτά δρομολόγια σε κάθε μία από τις διαδρομές από την Κωνσταντινούπολη, από και προς το Καράτσι, το Ισλαμαμπάντ και τη Λαχόρη.

Η διευρυμένη συνεργασία σε πτήσεις με κοινό κωδικό προσφέρει στους επιβάτες πιο εφικτές ανταποκρίσεις, καθώς και αμέτρητες ευκαιρίες για ταξίδια όχι μόνο για τους προορισμούς της Τουρκίας και του Πακιστάν αλλά και πέρα από αυτούς.