Κυριακή 14 Αυγούστου 2022

Turkish Airlines: Το Mini Port μία νέα υπηρεσία στην εξυπηρέτηση των επιβατών

 

Η Turkish Airlines συνεχίζει να επενδύει σε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, παρουσιάζοντας  την τελευταία της καινοτομία. Το Mini Port είναι μία καθημερινή υπηρεσία μεταφοράς αποσκευών μεταξύ της περιοχής του Ταξίμ και του αεροδρομίου Ατατούρκ. Πρόκειται για μια πρωτοποριακή υπηρεσία που επιτρέπει στους επιβάτες της Turkish Airlines να απολαμβάνουν την Κωνσταντινούπολη, ανεμπόδιστα χωρίς αποσκευές.

Η ολοκαίνουργια εφαρμογή δημιουργήθηκε με βάση την «Off-Airport» ιδέα, η οποία και είναι πολύ δημοφιλής ανάμεσα στις σύγχρονες αεροπορικές εταιρίες. Ουσιαστικά, οι επιβάτες οι οποίοι χρειάζεται να πραγματοποιήσουν νωρίς το check out τους από το ξενοδοχείο, μπορούν να περάσουν την ημέρα τους με άνεση, χωρίς να μεταφέρουν τις αποσκευές τους.

 

Το Mini Port Office στο αεροδρομίου Ατατούρκ της Κωνσταντινούπολης βρίσκεται στο επίπεδο του μετρό.

 

Πώς λειτουργεί η εφαρμογή:

 

  • Ο επιβάτης πηγαίνει στο σημείο εξυπηρέτησης της Mini Port υπηρεσίας και υποβάλλει τα στοιχεία της πτήσης του στους υπευθύνους.
  • Ο υπεύθυνος της Miniport υπηρεσίας καλωσορίζει τους επιβάτες και παραλαμβάνει τις αποσκευές τους.
  • Οι υπεύθυνοι του Mini Port ακολουθούν τις τυπικές διαδικασίες μεταφοράς των αποσκευών, που καταφθάνουν με το όχημα της εταιρείας μεταφορών. Οι μεταφορές πραγματοποιούνται σε προγραμματισμένες ώρες, τρεις φορές την ημέρα από το Mini Port Office της περιοχής του Ταξίμ στο Mini Port Office των Διεθνών Αναχωρήσεων του αεροδρομίου Ατατούρκ (ΑΗL), στο επίπεδο του μετρό.
  • Οι επιβάτες που ταξιδεύουν από την Κωνσταντινούπολη και παραλαμβάνουν τις αποσκευές τους από το AHL Mini Port Office, τις παραδίδουν στο γκισέ του check-in, σύμφωνα με τις τυπικές διαδικασίες check-in πτήσεων.
  • Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη από το Αεροδρόμιο προς το Ταξίμ και αντίστροφα.

 

Το εύρος των υπηρεσιών επεκτάθηκε και με τη συμβολή των συνεργαζόμενων ξενοδοχείων στην περιοχή του Ταξίμ, οι αποσκευές των επιβατών θα μεταφέρονται απευθείας από αυτά τα ξενοδοχεία στο αεροδρόμιο Ατατούρκ.

 

Δείτε ΕΔΩ περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Mini Port

 

Σημείωση: Οι επιβάτες που ταξιδεύουν προς ΗΠΑ, Ισραήλ, Καναδά, Βρετανία, που προαπαιτούνται ειδικά κριτήρια ασφαλείας από το αεροδρόμιο Ατατούρκ δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν την υπηρεσία Miniport.

 

Post Tags
Share Post