Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020

Η Tuk Tuk Hellas στο Seatrade Europe Conference

Φέτος, το συνέδριο Seatrade Europe Cruise & River γιόρτασε τη 10η χρονιά που παραμένει το σημείο συνάντησης της ευρωπαϊκής αγοράς κρουαζιερόπλοιων σε περιφερειακό και παγκόσμιο επίπεδο και των προμηθευτών από όλους τους κλάδους της βιομηχανίας, αποτελώντας μια μοναδική ευκαιρία για δικτύωση, μάθηση και επιχειρηματική δραστηριότητα.

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Η Tuk Tuk Hellas, gold partner της Cruise Lines International Association (CLIA), ήταν εκεί και παρουσίασε τα νέα προγράμματα Cruise Join Venture της υπηρεσίας tuktuk tours, μέσα από τα οποία οι επισκέπτες των ελληνικών νησιών αλλά και της πρωτεύουσας, μπορούν να απολαύσουν τις ομορφιές της Ελλάδας και μέσα σε λίγες ώρες να ξεναγηθούν στα ιστορικά σημεία του νησιού ή της πόλης με τα 100% ηλεκτρικά και αθόρυβα οχήματα e-Tuk Limo GT.

Μεταξύ των συζητήσεων αναπτύχθηκε πως οι τουρίστες προτιμούν το ταξίδι με κρουαζιερόπλοιο συνδυάζοντας το με εκδρομές κατά τόπους όπου τα πλοία κάνουν στάση και απολαμβάνοντας όσο περισσότερα μέρη και εμπειρίες από τις περιοχές που επισκέπτονται.

Ο Γιώργος Παλαμάρης, CEO & Founder της Tuk Tuk Hellas, επισήμανε πως για να προσφέρεις καλές υπηρεσίες απαιτείται ο καλός σχεδιασμός για να είναι βιώσιμη η επιχείρηση:

«Ο καλός σχεδιασμός ενός προγράμματος, μιας υπηρεσίας, είναι η βάση για να δημιουργηθεί μία βιώσιμη ανάπτυξη για τις τοπικές επιχειρήσεις και να προσφέρουν μια αξέχαστη εμπειρία για τους τουρίστες. Αυτή τη στιγμή, μέσα από την tuktuk tours προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας στην Αθήνα, τη Μύκονο, τη Σαντορίνη και την Τήνο και σύντομα αναπτυσσόμαστε και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας, της Κύπρου και της Βουλγαρίας μέσα από το πλάνο ανάπτυξης franchise της εταιρείας».

Το μέλλον του τουρισμού αναπτύσσεται ευοίωνο με τις εταιρείες να διατηρούν το ενδιαφέρον τους στη βιωσιμότητα και την περιβαλλοντική ευθύνη των υπηρεσιών τους.

 

Λίγα λόγια για την Tuk Tuk Tours

Η  Tuk Tuk Tours παρέχει τις υπηρεσίες μετακίνησης από το Δεκέμβρη του 2018, είναι μέλος της εταιρείας Tuk Tuk Hellas, που είναι ο αποκλειστικός εισαγωγέας και αντιπρόσωπος των 100% ηλεκτρικών και fun οχημάτων e-Tuks στην Ελλάδα, Κύπρο και Βουλγαρία.

Τα δύο είδη e-Tuks, που μπορείτε να βρείτε στο showroom της εταιρείας Χειμάρρας 6, στο Μαρούσι, είναι το επιβατικό LIMO GT και το business/marketer φορτηγάκι VENDO GT και είναι ότι πιο καινοτόμο τεχνολογικά στο χώρο της μετακίνησης, είναι 100% ηλεκτρικά, αθόρυβα και δεν εκπέμπουν ρύπους προς το περιβάλλον.

Το LIMO GT αποτελεί τον πιο πρωτοποριακό, διασκεδαστικό και οικολογικό τρόπο για να περιηγηθεί στην πόλη με το e-Tuk Tour, το νέο Fun trend της πόλης! To VENDO GT είναι το πιο οικολογικό όχημα για τη μεταφορά, διανομή, καθώς και διαφήμισης προϊόντων.

Μπορείτε να βρείτε τα αγαπημένα eTuks LIMO GT στην Αθήνα, τον Πειραιά, την Τήνο, τη Μύκονο, τη Σαντορίνη, το Κατάκολο και σύντομα στην Κω, στη Ρόδο, στη Ζάκυνθο και στην Κέρκυρα και να απολαύσετε μία βόλτα μαζί τους.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media

Post Tags
Share Post