Παρασκευή 2 Ιουνίου 2023

Ποσοστό άνω του 50% των ξενοδοχείων που συνεργάζεται ο μεγάλος τουριστικός οργανισμός TUI στην Ελλάδα, την Ισπανία, την Ιταλία και την Τουρκία, είναι διαθέσιμα από τώρα για κρατήσεις που αφορούν τη σεζόν του 2018.

Όπως ανακοίνωσε η TUI, όσοι κάνουν νωρίς τις κρατήσεις τους για ταξίδια που θα πραγματοποιήσουν από τον Απρίλιο έως τον Οκτώβριο του 2018, θα εξασφαλίσουν σημαντικές εκπτώσεις επί των τιμών.

Εξάλλου, ο όμιλος TUI ανακοίνωσε τον κύκλο εκδρομών περιπέτειας με εκπαιδευτικό χαρακτήρα που έχει προγραμματίσει για την Ελλάδα η Gebeco, κορυφαία διοργανώτρια ταξιδιών εμπειρίας στη Γερμανία με περίπου 60.000 πελάτες ετησίως και πωλήσεις που φθάνουν τα 116 εκατ. ευρώ. Πρόκειται για πακέτο πολυήμερων εκδρομών, η τιμή του οποίου ξεκινά από 1.395 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου του κόστους των πτήσεων. Το πακέτο περιλαμβάνει μια σειρά ταξιδιωτικών εμπειριών με αναφορά στον πολιτιστικό, ιστορικό και αρχαιολογικό πλούτο της χώρας.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, στο πλαίσιο της προώθησης του εν λόγω τουριστικού πακέτου, δεν υπάρχει άλλη χώρα στο κόσμο σαν την Ελλάδα που να έχει τόσο πολλούς μύθους, ήρωες και θρύλους.

Διαβάστε ΕΔΩ ολόκληρο το ρεπορτάζ του Στάθη Κουσουνή στο kathimerini.gr.

Post Tags
Share Post