Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2020

Tsokkos Hotels & Resorts: Νέα ξενοδοχεία από τη μεγαλύτερη αλυσίδα στην Κύπρο

Ο κυπριακός όμιλος Tsokkos Hotels & Resorts, η μεγαλύτερη αλυσίδα ξενοδοχείων στην Κύπρο, που διαθέτει 28 ξενοδοχεία με 10.000 κλίνες, σχεδιάζει τη λειτουργία νέων μονάδων.

Ο όμιλος διαθέτει 28 5άστερα, 4άστερα και τριών αστέρων ξενοδοχεία και τουριστικά καταλύματα, τουριστικά χωριά και διαμερίσματα, που βρίσκονται στις περιοχές Πρωταρά (Constantinos the Great Beach Hotel – φωτογραφία, Vrissiana Beach Hotel, Odessa Beach Hotel, Tsokkos Protaras Beach Hotel, Iliada Beach Hotel, Silver Sands Beach Hotel, Anastasia Beach Hotel, Tsokkos Gardens Hotel και Marlita Hotel Apts), Αγίας Νάπας (Dome Beach Hotel & Resort, Αnmaria Beach Hotel, Tsokkos Napa Hotel και Tsokkos Paradise Village), Πάφου (King Evelthon Beach Hotel & Resort), καθώς και ένα ξενοδοχείο στην Αίγυπτο.

RevitUp – Digital & Revenue Management

Σύμφωνα με τη business director του ομίλου, Μαρία Τσόκκου:

«Αυτή την περίοδο έχουμε υπό ανέγερση καινούριο πεντάστερο ξενοδοχείο σε έναν από τους ωραιότερους κόλπους της Αγίας Νάπας με την πανέμορφη θέα του ηλιοβασιλέματος. Το ξενοδοχείο θα αναβαθμίσει την περιοχή και θα προσφέρει ξεχωριστή αίγλη. Θα περιλαμβάνει διαφόρων τύπων δωμάτια και σουίτες, θεματικά εστιατόρια, μεγάλο κέντρο ευεξίας – το μεγαλύτερο στην περιοχή – καθώς και πολλές άλλες αναβαθμισμένες υπηρεσίες που θα το κάνουν ξεχωριστό.

Στα πλάνα του ομίλου συγκαταλέγονται και άλλες μεγάλες και πολυτελείς αναπτύξεις, όπως η ανέγερση ακόμα δύο πεντάστερων ξενοδοχείων στην περιοχή της Αγίας Νάπας.

Ως όμιλος επενδύουμε κάθε χρόνο στη βελτίωση των υποδομών και των υπηρεσιών που προσφέρουν τα ξενοδοχεία μας. Ενδεικτικό είναι ότι τα τελευταία χρόνια επενδύθηκαν πέραν των 120 εκατ. ευρώ σε ανακαινίσεις και νέα έργα με απώτερο σκοπό την αναβάθμιση και την εξέλιξη των ξενοδοχείων μας».

 

Πηγή: economytoday.sigmalive.com

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media