Σάββατο 28 Μαρτίου 2020

Το TripAdvisor απένειμε στο Mythos Palace Resort & Spa τo βραβείο αριστείας Certificate of Excellence 2019

Το Mythos Palace Resort & Spa έλαβε από το TripAdvisor το πιστοποιητικό αριστείας Certificate of Excellence για το 2019 και συμπεριλήφθηκε στο Certificate of Excellence Hall of Fame της ταξιδιωτικής ιστοσελίδας.

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Το Certificate of Excellence απονέμεται σε επιχειρήσεις φιλοξενίας που προσφέρουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, σε όλο τον κόσμο. Μόνο το 10% του συνόλου των επιχειρήσεων λαμβάνουν αυτή τη διάκριση, αφού συγκεντρώσουν σταθερά υψηλή βαθμολογία από τους ταξιδιώτες στη διάρκεια του περασμένου έτους.

Το Mythos Palace Resort & Spa έχει λάβει τη συγκεκριμένη διάκριση επί πέντε συναπτά έτη, από το 2015 ως το 2019 και έτσι τιμήθηκε από το TripAdvisor με μια θέση στο Certificate of Excellence Hall of Fame.

Η διεύθυνση του Mythos Palace Resort & Spa ευχαριστεί όλους τους φιλοξενούμενους που με τις άριστες αξιολογήσεις τους εξασφάλισαν αυτή τη διάκριση στο resort και υπόσχεται ότι το ξενοδοχείο θα συνεχίσει τις προσπάθειες του να προσφέρει στους επισκέπτες του μια μοναδική εμπειρία φιλοξενίας και υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας.

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Παραλία Κουρνά – Γεωργιούπολη

73007 Χανιά, Κρήτη, Ελλάδα

Τηλέφωνο επικοινωνίας: +30 28250 61713, 61791

Email: info@mythos-palace.gr

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media