Πέμπτη 18 Απριλίου 2024

Πλήρες προφίλ θα μπορούν να φτιάχνουν πλέον οι χρήστες του TripAdvisor, με φωτογραφίες και βίντεο των προορισμών που επισκέπτονται, θα συνδέονται με φίλους και θα μπορούν να ακολουθούν άλλους χρήστες.

Η ιστοσελίδα έχει βλέψεις να γίνει το σημείο αναφοράς των ταξιδιωτών, να τους ενημερώνει, να τους προτείνει και να παρέχει χρήσιμες πληροφορίες για κάθε προορισμό.

Ήδη το 66% των ταξιδιωτών εμπιστεύεται ταξιδιωτικές ιστοσελίδες για το σχεδιασμό ταξιδιών, ενώ συγκεκριμένα το TripAdvisor το εμπιστεύονται 456 εκατομμύρια μοναδικοί χρήστες.

Ο Έλιοτ Κοέν, αντιπρόεδρος της πλατφόρμας, σε συνέντευξή του είπε: «Οι επιχειρήσεις μπορούν πλέον να εκμεταλλευθούν την πλατφόρμα και να χρησιμοποιήσουν το μέσο για να απευθυνθούν άμεσα και σε πραγματικό χρόνο σε νέους πελάτες. Ο διευθυντής ενός εστιατορίου θα μπορούσε να κάνει μία ανάρτηση με προσφορές έκπτωσης 10% για να προσελκύσει νέους πελάτες στη γύρω περιοχή».

Σύμφωνα με μία οικονομική μελέτη του πανεπιστημίου της Οξφόρδης, το TripAdvisor επηρεάζει τη ροή 546 δισεκατομμυρίων δολαρίων ετησίως – περίπου το 10% του παγκόσμιου τζίρου στον τουριστικό κλάδο, που αγγίζει τα 5,3 τρισεκατομμύρια δολάρια.

 

Πηγή: www.skai.gr

Post Tags
Share Post